Servis Terbaik : Mencetak Banner, Name Card, Flyers dan Bunting Murah Saja di Al Fateh Printing, JB

Khidmat Percetakan di Al-Fateh Printing || Hi ! Bagaimana hari-hari korang? Well, Nona baik baik jer, lagi-lagi baru lepas bercuti kann.... Nona and team JDT Blogger dah selamat meluangkan masa bersama di Gambang Resort City, Pahang.

So, antara benda pertama yang penting kalau nak gi Family Day atau apa-apa event, banner atau bunting memang amat diperlukan tau. Tak boleh tinggal hokayy... Ada pengisian yang perlu diletakkan di situ.

Cari punya cari, kitaorang hari tu try perkhidmatan dari Al Fateh Printing, Johor. Dan hasilnyaa....Sangat dipercayai !!!!!! Yay, sempat siap sebelum waktunya....lengkap seperti yang diinginkannn.....



Al Fateh Printing merupakan salah satu kedai percetakan yang sedang mengembangkan sayapnya di bandar Johor Bahru. Al Fateh mencetak pelbagai jenis bahan untuk dokumentasi, pengiklanan mahupun pengkomersialan. Mempunyai dua buah cawangan, satu di Taman Universiti dan terbaru di Bandar Baru Uda.

 Al Fateh komited menyediakan perkhidmatan dan servis terbaik buat pelanggan

Okay ker servis dorang ? Haaa... Jomlahh, terjah je Al-Fateh Printing..tengok hasil dan feedback ramai....memang hasilnya cantikk, ngamm tanpa ragu....

 Hari kedua sebelum beraktiviti sepanjang hari.


Al-Fateh Printing memang terbaik, sebagai contoh, korang ada last minute order? Dalam 3 hari je dah boleh siap tauu ! Atau name card nak bawak gi jumpa client ini hari? Cubalah order pagi, petang-petang sikit leh bawak balik dahhh...Hehee, nego-nego sikit...sure ONZ !

 Hari ketiga, sebelum flying fox..bawak lagi..kami bangga dengan banner kami..hehehe~


Berminat jugak ? Jom dapatkan harga promosi nih !



Bagi meraikan pembukaan cawangan keduanya pada 18 Julai 2018 yang lalu, Al Fateh menawarkan promosi khas kepada semua pelanggannya. Apa yang ditawarkan? Banner Bunting RM1/kaki - siap 2- 3 hari sahaja, flyers murah cepat siap, name card siap 1 hari dan macam-macam lagi. 

Tempah sekarang di Al Fateh Printing! 

Al Fateh Printing 
9, Jalan Pendidikan 8/2, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor 41-GF, Jalan Padi Emas 1/8, Bandar Baru Uda, Trigon Uda Business Centre, 81200 Johor Bahru, Johor

Waktu Operasi: 
Isnin  – Jumaat - 9 am – 10 pm 
Sabtu – Ahad -  9 am – 7 pm 


Email      : alfatehorder@gmail.com

Sales Advisor di BANDAR BARU UDA:-
60167526582 (Kimi) 
60177406435 (Zahirul) 

Office – 07-244 1792 

Sales Advisor di TAMAN UNIVERSITI:-
60103315079 (Cik Izah) 
601155010694 (Cik Hanun) 
601155010696 (Cik Nad) 
601155037562 (Cik Aisyah) 
60103315078 (Cik Ana) 

Office – 07-5504942 

THANKS AL FATEH PRINTING !

 
Tepek muka member tak pergi ni...haha~
Beliau ler yang design banner ni......
Blog beliau : Uyul Rosli

5 ulasan:

  1. hahahah..ada jugak si uyul kat bawah tu..

    BalasPadam
  2. puas hati dengan perkhidmatan al fateh.penting tu designer part last tu.
    Janji Kita

    BalasPadam
  3. hahhahhahaa..kejamm ko nona tepekk muka dak uyul..hahahhaa..ni dia tauu ni mauuu diaa jeritttttt kang.hahhahaa...

    BalasPadam
  4. Hahaha banyak=-banyak gambar yang ko kemain berani tepek gambo dak Uyul tu Nona hahahaha..
    Kang meletop juga blog ko gagagagagaga

    BalasPadam
  5. Alahh, dah link kan tu ke blog beliau, hewhew~ gambo tepek muka jerr..kata nak credit design to siapa.... cantik ler nii Uyul..kannn~
    HAHAH

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Take Care!