Kenduri Kahwin Anak Mama JDT Blogger Di Malam Hari

Ke kenduri Kahwin Yang Meriah  || Hi ! SYukur masihhh bernyawa ~ Jumaat , 13/07/18 lepas, aku and geng JDT Blogger together ke rumah salah sorang JDT Blogger. Mama Maszul ~ Raya habis, kita sambung g uma kahwin orang plakk..heheee ~ Siapa yang kawen tuuu? Haaa..anak perempuannyaaa~

Aku suka gi rumah kawen, tengok bertambah keturunan umat nabi Muhammad, semoga dapat melahirkan generasi yang lebih cemerlang..........untuk agama, dan negara jua ~ Semoga perkahwinan dibina terus berjaya dann bahagia ya ~

So, Nona nak abadikan gambar kenangan here, buat tatapan hari tua :)


Tahniah Mama Maszul ! Emak pengantinn (She is wearing black tudung, sebelah I tuhh )

Bestnya, ada menantu, kumpul cucu lagii, hihi ~


 
Thanks awek ! Teman I malam malam gi kenduri , sanggupp..walau esoknya kerjaaa....
Pssttt, she is single beb ! HAHA~


Single Nona Yang Telah Kekenyangan 

Selain daripada tengok pengantin, aku suka tengok photobooth dalam majlis, dan lagi penting, harap harap bertemu jodoh jugakkkk.hahahahha~

Sekian saja cerita hari tu....nantikan entri review pulakk tauu ~







 Notahati : Tangan masih kebas kebas, harap harap lepas urut japgi nih, ok sikit lah ~


8 ulasan:

  1. Aaamiinn..
    Lepas ni trun Nona plak..kalau jodoh tak kemana kan hehehe

    BalasPadam
  2. wahhh meriahnya! happy tengok semangat persahabatan blogger ni

    BalasPadam
  3. mari sama-sama kita doakan sampainya jodoh bagi yang belum bertemu..ameen ameen..

    ok kat gambar ini hakak tak sempat masuk frame..sobsss

    BalasPadam
  4. Amin, amin sis Lin..hehe.tQ...
    ha ah, meriahhh..

    Sis Sunah, ampunnnn, hahahaha..adoii, kena edit balik ni..ahhaha

    BalasPadam
  5. amin.... lepas ni nona plak ya... tak sabar nak rasa nasi minyak nona pula...

    BalasPadam
  6. meriah sangat.rumah mama pun cantik.
    Janji Kita

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Take Care!