Jom Makan : BEST DIM SUM AND PAU PASIR GUDANG



Selera Makan Dim Sum & Pau  || Halooo. Syukur masih hidup. Selagi hidup, kita cuba layankan tekak..kehkehh~ Minggu lepas, aku ngan member singgah ke Best Dim Sum & Pau Pasir Gudang. Sejak tangan kebas-kebas hari tu, nak makan ada control lah sikit..hehe~



So hari tu aku try order dim sum & pau kat restoran nih. Datang-datang terus teruja tengok dim sum yang pelbagai warna dan perisa tuhh... Nyum3!!


 

Pilihh-pilih...Tiga mangkuk = RM10.00.. Dah OFFER betul tau ~

Jom tengok hasiln rembatan kamii~

 
Sedapppp semuanyaa..aku paling suka rasa cendawan ayam...... sedap....
Bagi aku, memang kenyang.... ada jenis yang berminyak, tuh aku rasa agak muak..tapi satu jenis tu je..yang lain semua ngam kat tekak seorang Nona.. hehe

Untuk pencicah , i like that sos merah tu...... 


Bertngkek-tingkek ~

 
Muka sebelum makan..nicee..hahahaa

Selain daripada dim-sum, ada jugak pelbagai jenis pau dijual kat sini..... aku sempat rembat pau cendawan tiga ketul, ehhehe


Image may contain: food
(Credit : FB Best Dim Sum and Pau Pasir Gudang)


Inilah lokasinyaaa..... Rupa-rupanya kedai basikal tuh dah tutup...aku pun baru perasan.....

So untuk details lain, bolehla simpan info di bawah :-


☎️ 012-7855328
Waktu Operasi :
 Bermula dari 10.30 pg hingga 10.30 mlm
Lokasi :
📍 U Sentral Masai Night Market, Serangkai 1, Taman Bukit Dahlia, 81700 Johor Baharu, Johor.



Esoknya..tapau lagi bawak balik der !


7 comments:

  1. mr.bike kat situ dah tutup? suka dimsum yang hijau tu.febret.
    Janji Kita

    ReplyDelete
  2. comelnya pau binatang dia. Kreatif sangat!

    ReplyDelete
  3. mak oiii,,comelnyaaa.... hmmm,,bencintaaa nyaa nak ke sana.. dh la ain dari uda..mampu tengok jelah dekat nona nye blog..kihkihkihkih..

    ReplyDelete
  4. baru perasan kat kipmart home hari tu..ingat weekend ni nak pi terjah

    ReplyDelete
  5. eh eh comel betul pau tu..hahaha

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐