FAME : Secret of Stylish Woman

Fall In Love dengan kosmetik dari Fame Cosmetics || Makeup itu perlu. Pilihlah nak yang basic je ker or yang heavy.

So yeah....These two things make me confident bila keluar ke mana-mana, sebab ianya menyerlahkan wajahku yang agak kusam ni.. .hehehe~ Not very heavy, sedap je bila tepek kat muka dan bibirku.

 No automatic alt text available.
FAME BB Cushion 


FAME Lip Matte 

Tadaaaaa ! 
Both of us, using same code of BB Cushion and Lipmatte !

Before enjoy beraktiviti ! Wow ker Wowwww ! 

BB Cushion code : Ivory
Lipmatte code : Rusty

 
Semasa aktiviti, bukan main maintain make up..hehe~


Apa yang best dengan FAME Cosmetics nih :-

1. Tak rasa heavy, sama ada di muka atau di bibir.
2. Selamat dan ada kelulusan KKM 
3. Tahan lama
4. Mesra solat, kerana mudah dibersihkan
5. Banyak warna dan pilihan

Di sebelah petang, singgah ke Bukit Gambang Safari Park, panas lit-lit punya cuaca, i tepek BB Cushion untuk menambah seri. See, lipmatte tu membuat aku rasa syantik ! 




Us, with FAME Cosmetics.

 Sambung aktiviti lasak, kita tepek lagi kosmetik dari FAME .. hehe :) Automatik mulut jadi muncung EHHHhhhhhhh??!

Tak boleh move on, always be my favourite lah !!

================================


Untuk Menyerlah Jugak , Sila Contact :-
Facebook : Fame Cosmetics

No automatic alt text available. 
Offer start now !

============================================

Till then, sambung jalan lagi.......


3 ulasan:

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Take Care!