Neem Balm Keluaran Zm Beauty Selesaikan Masalah Tumit Kaki Pecah

Neem Balm ZM Beauty Pilihanku || Hai! Hari ni nak share satu produk yang membantu seorang Nona yang sedang dilemma dengan masalah tumit kakinya. Dan impiannya nak tumit kaki seperti di bawah? Sebelum raya tahun ni!



Selama ni..siapa sama seperti saya...Ada masalah dan persoalan camni :-

Ops, Tumit Kaki Aku Pecah??
Kaki rasa kesat jer? Euuu...

Haishh... Nak jalan2 berkaki ayam pun dah tak confident?

Husband tanya pasal tumit kaki kita??

Macam-macamlahh persoalan yang bermain di minda....Kan!


Disebabkan nak selesaikan masalah ni, Nona ushar banyak produk...tapi setakat ni... Memang Neem Balm menjadi pilihanku.



Nak tunjuk tumit sendiri...memang segan la....bagi yang kenal aku...memang tahu...tumit kaki aku pecah..kejap kejap rasa nak cabut jela yang dah pecah pecah tu... Haishh...geram!

Kenapa tumit kaki pecah?

1. Berat badan berlebihan dan tidak ideal.
2. Berkemungkinan diabetis..

Fuhh... Memang body i yang berat ni..salah satu faktor jugak ditambah aku pakai safety shoes kat tempat kerja. Bertambahh pecah lah jadiknya. Tapi dalam masa mencuba kurangkan berat badan dan nak beli silikon tuk tumit tu...haruslah tumit yang pecah ni dibaiki dulu....


Okaylah..kenapa Nona pilih Neem Balm setelah banyak survey produk untuk tumit kaki?

1. Lulus KKM
2. Bebas dari bahan kimia yang berbahaya
3. Mudah serap dan tak berminyak (Best, senang apply kat tumit tau..pakai kasut pun takla licin tapak kaki)
4. Wangi
5. Natural dan asli

Cara paling senang guna ialah:-
1. Gesek tumit kaki korang untuk kikis tumit kaki yang kering dan kasar tu.

2. Sapukan Neem Balm

Confirm....masalah tu settle!  Nampak cantik je kaki... Pakai heels..atau time berkaki ayam di mana mana... Taklah segan sangat kan! Enjoy je kalau nk main kejar kejar di tepian pantai... Hihihi


Antara Bahan asli yang digunakan ialah pokok semambu... Ya, asalnya Neem Balm ni dari pokok tuhla. Bagus dan banyak khasiat.

Siap dapat casing + keychain thermometer... Seronoknya.. First time ada thermometer kat rumah...comel lak tuu... 

Buat masa ni...masih In Progress... Sebab Nona sapu..lepastu pakai stokin...sikit sikit nampak perubahan... Tak sabar nak tunggu tumit cantik masa raya nanti! Yay!!! 

--------------------------------------
Ok..bagi sesiapa yang berminat nak try..lepas dah try...okay berkesan ... nak try jadi ejen pulak?? Haaa...bolehla contact di link di bawah ya! 


5 ulasan:

  1. Serius ke menjadik ni.. ngah mençari jugak produk utk tumit pecah ni..

    BalasPadam
  2. wahh.. boleh try jugak la pakai kat kaki kalau ok.. sbb neem balm ni boleh lembutkan kulit jugak kan..

    BalasPadam
  3. Ku fikir tumit kaki ko tadi Non hahahaha...
    Sis pun guna gak Non sebelum tidoo...
    Lagi satu, kalau pakai safety boot, guna stokin yang sesuai Non, macam Suami Sis tu...

    BalasPadam
  4. uih...kena cuba jugak ni nanti ...

    BalasPadam
  5. bagus juga ni.. kalau pakai heels mula la kaki nak pecah2.
    geram je kadang2.. xde la kronik tapi sakit jugakla..

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Take Care!