Sambutan Hari Lahir Di Tempat Kerja

Pertama Kali Event Sambutan Hari Lahir di Company ||  Ini kisah bulan March yang lepas, it is for March babies!

Happy Birthday Everyone!
May all your wishes come true!

Tahun ni baru diadakan event macamni..setelah tiga tahun i bekerja....di mana setiap bulan akan diadakan sambutan hari lahir untuk staff yang lahir pada bulan tersebut.

So here we go with the memories!  Uolz pun ada macam kami tak.hehe....



Sebelum makan...semua diminta amek satu belon yg ada di sekeliling..dalam tu ada nombor..    Mana nombor terpilih. Akan ada hadiah ...hadiahnya ialah sebungkus kit kat....Bukan rezekiku...tak dapat la..huhu. ..

Boss bagi ucapan dulu....



Sangat sangat maniss rasanya.. .fuhhh. . .


Dengan harapan..jodoh baik baik datang kat saya... Ngehehee....

Ok la..settle!
Bestnya diingati..dikelilingi nikmat dan rezeki.... Harap harap tahun depan ada lagi... .

Thanks penganjur! 

2 ulasan:

  1. alololo comel ja nona sambut birthday kat opis..

    BalasPadam
  2. Happy Belated Birthday to Nona..
    Semoga segala impian menjadi kenyataan, diluaskan pintu rezeki dan dirahmati Illahi.. Nampak muka ceria March babies..

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Be careful and Pray the Best.