ENACTUS MALAYSIA minta dgn kadar segera??!

assalamualaikum, dan hye dan helloww!!!!
ini hari tulis entri,,sempena diwali,,,,,hehhee!

semua agama , semua bangsa,,ade keuikan trsendirii,,dan aku percaya ,slagi ade sifat hormat menghormati,semua akn ok2 jak ~ aman damai,,and tenaangg~

okehh,,hr ni, dpt kje lg,kje ape lg??? kalau BUKAN KERJA SIFE,upz,nme baruuu,,ENACTUS,
fine Enactus MALAYSIA,,sy try bwt dan setttle kn kerje tuhh....

aq ase mcm kt opiz bagaii dh nii ! agak stress dan agak malass manjaaaaaa nk BUAT ITU KERJA Meyhhhh,,yolahh,,duk bz study kn,,,kihkih~

tp,apekan daya, ade HIKMAH laa tuhh,,,bwt pe nk keluh byk2????!!! bukn dpt haperrr pongg !

so,cica, --> tahu ke cica tuh ape?fine,itu bhs KOREA,,erkk,,,aku belajo dr org,,,,,aku ni mint  xlerr tinggii sgt,,x OBSES lg laa takatt niiyy~

frankly speaking, aku tahu ake kena buat, apa guna kalau dh JOIN,,merungut je lebeyyyyy kn2??!

so,do it NONA ! dah2 ! studyy lerr woii~

No comments

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐