SENSORY and FOOD ANALYSIS TEST !!

assalamualaikum.hye,hellow,ni hao !! alhamdulillah.masihhh bertemu hari ini,skrg ini... nona,tlg jgn sia2kan masa yg ada :)

okehh..sempat lg update,..aku tulis sikit2 laahh,,,,
sebab,sambil2 hafal,dah penat sikit,aku tulis,kemudian.sambung,kemudian,tulis semula...dari dua ayat,jd tiga ayat,agak slow nulis entry ,tp still...nak TULIS sumtink here..hehe~.~

esok  ptg (25/02/2013),,akan ade sensory test,tp pg tu,..., kami diWARM UP  dgn food analysis test,,hohooo,!!,,okeh.....DAHSYAT nyer, weeeee..winkwinkk!! *__^

aku kann..........,memg suke sgt,sgt, LAB SENSORY FOOD taww..byk merasaa..sedap! nice ! pg ISNIN dimulakan dgn CERIA! memg salu x bekpes pg ISNIN,tp dtg lab je,ade lahh hidgn menanti untk kami rase, dan m'isi PERUT YG EMPTY :)..ILOVE it !!...*....tp..when it comes to QUIZ/TEST, terramat lahh fenning,sebab,segala ayat2 SCIENCE dh keluar kan tanduknye, menusuk2 otak aku nk bce &  hafal properly...ngeeeyyy~.~

ade nme2  mcm yg niii::: HALO EFFECT, expectation error, logical error...,stimulus error, dan etc lahh..!! tak trdaya nk tulis bagai2..tp..x salah 1 hr nnti aku share jugk dlm blog ni..huauaaaa :)

ok,time tulis perenggan ni,aku dh beralih arah ke  nota  food analysisss...woooo~.~ BIOLOGY ade, mcm2 aderr !! *tibe teregt memori dulu2,study dgn nak x nakk je,,mse nk SPM.sgt hard taww! but.when compare dulu and now, NOW lg ADVANCE TAHAP PEMBELAJARANNYA ! lalalalalaaa~.~
adekah matang sudah pemikiran ku inii??whoa2!! hehee~

hurm...perenggan yg ni.aku tgk jam dh jam 1.05 am ...gedik2 nk stay up ni skrg..lau x,kol 12 am aku dh gedik2 ats katil..tido lena2..sweet dream...

tp tonite,mcm laen sikit,hahaa~ mcm tak tahu nk update ape dh...segala bagai ILMU dh masuk serap dlm OTAK DAN HATI ~ now,let it rest..huhuu~ esok pepagiii sambung lg okehh,,time nk SUBUH nnti,in sha ALLAH laratt nk study lg pas subuhh,jgn lentok smulaa dhlaaa...kan?? hukk3!!~


ALLAH,..benar...,, aku usaha,harap pape yg diusahakn..ENGKAU bantu diiri ini..dan kwn2 lainn~ amiin !!!



 




No comments

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐