Ya, aku stress

Assalamualaikum, hai !

Yes, dah lama tak on9? Bukan tak nak, nak....bukan takde idea, ada..............tapi mood aku down, sedih giler..entahlaaaaaaaaaaaaaa~


ade ker org nak bg aku pinjam rm 5k or moree??? hurm, memang tentu tentulah takder kannnnn!!!!


Macam mana pun, aku harus berdoa banyakkkk....................kalau dia bukan jodohku, Kau jauhkanlahhhh kamii , ya rabbi  =.="




dan akuuuuuuuuuuuuu, cuba mencari jawapan pasti...huhu !



Smg diberi hidayah, kadang2 rasa diri ni bodohhhhh sangatt ! Tpi, usaha tak boleh putus tauuu !!!!!

2 comments:

  1. hm.. biasalah tu stress sesekali.
    apa yg boleh kita buat sbg umat Islam, bukak je Al Quran & bacalah.
    In shaa Allah ayat Allah sangat memberi ketenangan.

    Jemput join GA saya ya
    Giveaway Baucer Diskaun Isomil Plus

    ReplyDelete
  2. sbaik2 perancang..adalah Allah swt.. kita redha je , hihi

    btw akak follow #585

    http://byshaz.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐