DIY Pelamin serendah RM 100 je ?? !!!!!

Assalamualaikum, haiii !!!!! Alhamdulillah bernyawa lagii ~


Yes, tahun niii, since bulan Jan, ramaii benarrr yang kahwin, termasuklah kwn2 akuu and...sedara mara kuu. Of koz yg retis punn, kann :)  Kiranya, azam baru lettew, nak kawen, jadi suami isteri... hehe~


Cantik2 belaka, and molek sungguhh aihh !!!! Seronok sgt, nanti aku share yeee~ dgn tragedi kereta aku ditarik PLUS, bahahhaa ~

Ok, now..yg masih belumm berkahwin atau nak berrkahwin lagi, bolehlaaa tengok pelamin secara D.I.Y ni haaaa ~ serious unik, da bombb ! dan jimat kos tauuu !!!!!!




 

  


   




Pilihan di tanganmuuuuuuuuuuuu~ buat pilihan terrbaekkkk okehhh :) Just sharing...
 
 
 

all credit to : SINI 
 
 
 

Post a Comment

2 Comments

  1. Simple but nice itu lebih baik kan? Tp yg terpenting jimat Dan murah.. Tak yah nk mmbazir...

    ReplyDelete
  2. cantik..simple je...
    dia main dgn lighting je...cantik..

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐