ISLAMIC LIFESTYLE :) SAVE THE DATE !

Assalamualaikum, haii!


Saja nak share benda nih, dan bagi sesiapa yang belum pernah pergi Kilang Bateri Johor? Meh nak ajakk, mana tahu anda terrtarik dengan something here..kan :)



Actually, duit poket kena simpan dan bawak elok elok untuk ke sana.... TAPI kalau memang datang dengan niat nak menambah ilmu dengan beberapa company nih, nak cuci cuci mata je ...haaa..tak payah lah bwk duit lebihh lebih sangatt, kan.hehe...


Alamat : 

Jalan Tampoi, Kawasan Perindustrian Tampoi, Johor Bahru, Johor, Malaysia

SAVE THE DATE !



No comments

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐