Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Assalamualaikum, hai !


Ok, dah nak hujungggg hujungggggg, barulahhh nak join segmen nih ~

Aku join segmen ni, jom join uolz !

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist! 



Aku kena jawab soalan no 5

Sebab apa nak jadi bloglist kat blog seorang syed?


Hah, sebab pertama, aku memang nak support blogger.. kasik aku trafik, aku kasik balik trafik...cewahhh..harap dapatlah trafik kan....niat nya macam tuhla..........

Nak nak blogger nih seorang graduan dari Institut Pendidikan Guru kannnn...

Orang cakap, kawanlah..belajarlah.. dengan orang orang berguna...so..seorang syed nih eloklah dibuat kawan or kenalan...

ye dak?? 

Eh, bukanlahhhh...bukan skandal...bahahaha~

#merapatkansilaturrahim

Next, sebab, seorang syed cakap, kalau jadi bloglist dia, haaa...dia akan selalu terjah, bagi komen...
Yes, komen itu diperlukan...sebab aku tulis or share something, memang untuk dapatkan pendapat orang lain gakss~


And last one, entri dia pon, selalu terselit ayat sempoii dan lucu uiii, taklah serious syangatttt ~


OKAY,

SHORT REVIEW??

Blog Seorang Syed is simple, nak loading pun mudah, 
tulisan yang digunakan, sedaplah mata I nak baca....

Suka header anda yang jelasss tuhhhh.........

Tahniah banyak pageviews daaaaaa~

==================================

K. That's all

Harap dapat masuk bloglist la ehh,
dapat topup pon harap dapat gaksss....kui3~

================================


Anyone nak join, silakan..............KLIK BANNER CEPAT !!!!!!!










6 comments:

  1. Waalaikumussalam nona! hahaha lawak juga entry ni buat tergelak ja.
    Thanks for joining and the review! Good luck! hihihi.

    ReplyDelete
  2. HAHAHA,

    YA... HARAP BERJAYA.

    SALAM KENALAN YEAHHHH

    ReplyDelete
  3. salam Sis. Qbal join dan follow sini dari segmen yang sama. good Luck!!

    Fazroliqbal.blogspot.com. #667

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐