Giveaway Saya Nak Prime Buster Cream

Assalamualaikum, hai !

Yes, inilah masa yang ditunggu-tunggu.

Dah lama teringin nak buat Giveaway, finally sampai masanya ! Yipppeee !

Ok... Syaratnya mudah, hadiahnya berbaloi. Sesuai untuk semua ... sebab boleh dihadiahkan untuk sendiri or orang lain tau ~ Ladies and gentleman, jangan malu-malu.....

Now start !

 

1. Follow Blog saya yang comel  , cari button FOLLOW kui3!
2. Follow IG  @gelaktawa  dan @pbc_hq
Jangan risau, Nona ada apps Unfollowers detected...muahahaha~

3. Please Like/Follow FB BeautyMe Cosmetics

4. Buat satu entri bertajuk ' Giveaway Saya Nak Prime Buster Cream'

Apa PBC tuhh ? Haaa, sila baca SINI  kalau nak tahu ya~

5. Copy Banner and masukkan detail bawah nih dalam entry awak sekalian. WAJIB 


Prime Bust Cream (PBC) adalah cream semulajadi yang boleh membantu membesarkan, menganjalkan, serta mencantikkan bentuk payudara wanita.

b) Kesan boleh dirasa seawal 7-14 hari (denyutan lembut di sekitar payudara)

c) Cadangan pemakaian sebanyak 3 botol utk kesan pembesaran dan penganjalan yang kekal (sustain the effects)


==============================

6. Siap post entry? Wajib komen link awak kat bawah nih ya !




Ok. done !  Sila lah post ke FB or IG pasal Giveaway ni ya......tag FB tuh pon baguss... 
Lagi ramai, lagi meriahhhh kan !



Hadiah ?? Jangan risau, semua dapat... hadiah utama sehingga hadiah ringan ringan !

Hadiahh ? Lihat Senarai Hadiah Di SINI !

Best, berbaloi, and tak rugi join..itu fokus utama..haha


===================================================

See You in My Comment.
Welcome to my contest you all !






24 comments:

  1. good luck pada yang join :D done follow @gelaktawa
    my ig: @fhatinamelia

    ReplyDelete
  2. joinnn

    http://www.mialiana.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  3. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  4. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  5. Kinah join

    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  6. join!
    https://asyiqin89.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  7. ciktie join ya

    http://colouroflifek.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  8. akak join

    http://www.kisahsidairy.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum nona....mama dtg join yer..

    http://maszull.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  10. akak dah join..

    http://herneenazir.com/2017/08/28/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream/

    ReplyDelete
  11. Saya join... 😉😉😉

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  12. saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  13. saya join GA ni!

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  14. hai nona...kak lina join

    http://www.linliena.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. saya join

    http://jnjikita.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html?m=1

    ReplyDelete
  17. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    saya join

    ReplyDelete
  18. milzah dah join

    http://milzah89.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  19. Shad join. Done all steps. Hopefully ada luck, hehe. 💕
    Link: http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  20. Liez dah join
    http://deariescouple.blogspot.my/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  21. Done cik ash join

    https://cikash.blogspot.com/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  22. cuba nasib walaupun lewat 59 minit

    http://ftndiana.blogspot.com/2017/09/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐