Design Sendiri Mouse pad dan Non Woven Bag - Memori Tersimpan Rapi

PRINTCIOUS.COM || Hai, maybe ini penutup entri 2017. Nona try buat schedule entry banyak banyak.... Harap sempat...

Hasil yang memuaskan dari Printcious.com . Syoknya bila ushar-ushar website nih ~ Memang banyak kali dah order sebab mereka one of trusted seller.

This time, I order dua benda je. Kalau sebelum ni aku order baju, bantal, dan mug tapi kali nih i order dua benda ni, yang memang dah lama aku impikan 😍


1. Basic Mousepad - RM37.00


Mousepad


Comel je gambar dua member aku ni... QA Department.Buat pertama kali aku share, kat FB and IG pon tak pernah share gambar dorang.. Hehe~  Letak target as PIC bahagian kualiti ni........



2. Basic Non Woven Bag (Rectangle) - RM24.10

customized bag
Tertinggal S ek 

Bag


So cute~ Saja letak nama blog, instagram, and gambar sendiri kat bag ni. 

Memang pilih bag sebab aku tak pernah ada bag gambar sendiri..haha, bersiap dengan ayat ayat tuh yang best ~ Kalau bantal, sikit je aku leh edit.... Kalau dengan bag ni, puas hati aku 👍

Overall, I love to shop with Printcious.com !


**Entri ini diolah semula pada 2022**








Post a Comment

2 Comments

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐