Juara Badminton Milik 'Sayap Helang'



Juara Badminton Company ||  Syukur. Rezeki menjadi juara berpihak kepada Sayap Helang pada 23/03 yang lalu. Sekian lama tak menang pertandingan dalam aktiviti sukan. Kali ni rezeki berpihak kepada team aku....  Total semua cuma 5 team yang join untuk perempuan. Tapi penat separuh nyawa gak tu lawan berturut turut dengan 4 group lain.



Nama 'Sayap Helang' dicadangkan by my partner,  Kak Ain. Memula aku rasa macam nak panjangkan lagi..tapi bila fikir balik...buat apa panjang panjang lagi.... Cukup nama 'Sayap Helang' penuh dengan makna. Harap harap mata setajam helang.. Pergerakan pantas seperti helang...Semangat melawan musuhnya...


  Berbaloi la jugakk... Lama tak pegang medal...kah3


Tapi kami memang jenis main badminton..Suka suka..keluarkan peluh...Tu semangat join tournament...

 
Tahniah my partner!!!! We did it! 
Tempat pertama...syukur rezeki...


Jumpa lagi next tournament ya....





Next..bowling... Ada kabar pasal netball...but aku memang gagal kalau netball... Haha... Fikir fikir....



2 ulasan:

  1. Fuyoooo Non terbaekkk ar ko...Tahniah buat Sayap Helang !!!

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum nona...tahniah2 nona

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Take Care!