Happy Birthday Rabitah!

Happy Birthday Rabitah! || Alhamdulillah, masih bernyawa. Sebelum berakhirnya bulan Januari ni, Kita story pasal birthday surprise untuk Kawan I sorang ni... Aku bagitau, ada Food Review, nak ikut tak, tema Baju Raya, kena pakai baju kurung tau!

Happy Birthday!!
Hello Rabitah Comel! Penuh meja nok!



Fatin Nadia plan nak buat birthday surprise..Tugas aku, cari tempat, sekali deal dengan orang tuh.. Ha, alang alang dekat rumah aku tu ada Restoran Banafe nih, kami plan buat surprise kat situ jee... Senang berurusan tau.. Hari pertama datang, survey, terpaku tengok ada set karaoke, untuk band nyanyi..Terfikir pulak Rabitah suka karaoke, aku terus discuss ngan Fatin. Ha.... settle!

Nona request lagu Monkey Dance.
HAHA!

Aku Contact Person In Charge tuh, bagitau nak reserve tempat kat depan orang karaoke tuh, ngam boleh...and FREE jee! Including nyanyi lagu birthday Dua Kali! Hahaa..

Bestfriend dua ketul 

Makanan si empunya blog

Makanan birthday girl

Fatin makan Nasi Goreng Special Banafe

Banana Split


First nyanyi masa awal awal sampai sebelum duduk kat meja... then Kali kedua lepas makanan dah habis..baru keluarkan kek..kasik lagu birthday lagi sekali! Heheheeee..


Orange Cake.
Fatin cakap, tak muak gituh! Memang sedap!



Birthday si comel Rabitah berakhir dengan senyuman.

Happy Birthday, 

Semoga segala doa dan hasrat tercapai.
Semoga sihat, kuat dan sentiasa diberkatiNYA..

AMIN YA RABB!

2 ulasan:

  1. seronoknyaa ada kawan yang buat surprise kt kite macam ni..
    semoga persahabatan berkekalan =)

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Take Care!