Puas Hati || Sewa Kereta Dengan Mewah Armada Car Rental

Sewa Kereta Dengan Mewah Armada Car Rental || Untuk ke Mana Mana Tempat percutian, atau Tempat jauh, Kita memerlukan kenderaan yang selamat serta selesa agar takde masalah di tengah jalan Dan menyusahkan Kita.. Betul Tak?

Tapi

Kalau keadaan kereta sendiri yang tersedia ada tidak begitu meyakinkan, atau Tak sempat nak servis kereta elok elok,  atau memang takda kereta langsung, pastu taknak naik bas or flight.. apa perlu dibuat? Ha, inilah solusinya. Kereta Sewa!

Kisahnya camni.. bulan Disember 2019 yang lepas, aku ke Melaka atas urusan blogger Dan sambil bercuti. Di sebabkan tiada kenderaan yang sesuai untuk berjalan jauh, aku pun menyewa kereta....

Dari Siapa?

Nah, salah satu tempat trusted untuk sewa kereta ialah daripada company nih..Mewah Armada Car Rental 

Viva yang cute!

Seumur Hidup, inilah kali pertama aku bawak Viva tau! 

Bersih, selesa Dan selamat.. Ya, itulah yang tersangat penting.. Kalau baru jer nak sewa, ada bau rokok la, sampah Kat tempat duduk la..Bonet penuh debu..confirm rasa tak best! Dahla nak jalan jauh, kan! Hish..

So, aku pilih menyewa dengan company yang dipercayai nih.. Senang kerja aku untuk dua hari satu malam tu...

Tapi seperti yang diketahui, kereta Viva memang ringan.. melayang layang gak aku kat highway... Haha.. Cuma kita lah kena kawal.. 

Ops, kalau Naik Viva nih, jangan lupa bawak pendrive yang Ada lagu banyak..sebab siaran radio sering bertukar tukar Masa drive haritu.. tapi Aku sibuk tengok Waze, so dengar radio orang puteh ker..klasik ke..no Hal lahh..hahaa..

Aku share sebab aku rasa okay untuk penyewa..pergi Dan balik dengan selamat..takdelah rosak enjin ker..tayar ke..kan... 

Kalau Ada Sesapa nak menyewa jugak, boleh refer details di bawah ya..Harga berpatutan dengan kemampuan kereta kereta yang selalu diservis baik untuk pelanggan...

Jangan lupa bawak duit, lesen Dan IC untuk daftar...

#sewakeretamurahpasirgudang
#rentalcarjohor
#jomsewakeretamurah



Puas Hati ! Bolehlah menyewa lagi nantiiii ... Hehee... 



3 comments:

  1. wowwwww.... i hari2 bawak viva youuuuu....viva comel kannn.hehehehhee...

    ReplyDelete
  2. viva la best bawa..

    kecik dan kiut sahaja

    ReplyDelete
  3. I will buy Perodua Myvi, but now I want to know more about Perodua Myvi .

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐