Selamat Pengantin Baru Ayie Dan Eyrin


Selamat Pengantin Baru Nazri Dan Eyrin || Ahad baru ni(26/01/20), Aku ke jemputan majlis kahwin member dalam department aku.. Nasib buat hari cuti, Hari Ahad pulak tu.. Boleh Aku datang..

Janji datang ngan si dia..Kahh.. Siap karaoke lagu Anta Permana minah nii 😂

To me, agak meriah jugak Masa kedatangan Pengantin lelaki sebab Johor kan terkenal dengan tol, Hahaa... Aku salah sorang yang mintak duit tol jugak..ngehhh-ngehh...

Mr Azni wakil belah laki, dia one of sanitation team dalam company kami bekerja... 

Pelamin cantik penuh bungaa kau!

Her dress also beautiful!

Congratulations!!
Semoga Ayie dan Eyrin Bahagia Serta Berjaya Membina Sebuah Keluargaaaaa 

Her make up also on point! Cantikkk gihtu..

One with pengapit yang comel.. 

Love both


Sedap sedap

Antara wakil dari company kami..
Ehem, Yang belum berkahwin ambil berkat, Yang dah berkahwin semakin erat. 

Till JannahNya kedua mempelai..
Amin Ya Rabb! 


Thanks for invite 👍










5 ulasan:

Thanks For Coming !
I appreciate your comments or idea!
Saya Sayang Awak ~