Giveaway Safi Balqis White Trilogy by Ayue Idris

Assalamualaikum, hai blog, alhamdulillah masih hidup hari ni, wlaaupun pahit .

hari ni nak join GA BERHADIAHKAN SAFI !

yess, my mom, me n adik also gune safi, 

memang kami malas nak bertoner bagai tapi kami mesti berkrim safi, nampak kulit putih mulus shj :)

taki kisah, krim tutup biru ke, ijau ke ... :)

asalakan safi,, since drjah 6 rsenye  ...

hope dapat ni, nak bg emak :)  rindu emak , emakkk , abah...tlg lah bersatu. nona rinduuu emakk !! !






Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


instagram id : TIADA


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 



yok follow ig n like fb  owner nihh okayyy !
bestttnye kalau dapat, saya suka   :)



so ig sy , reramai leh follow :  senyum2
MAAF, TIADA LINK

fb : Nona Qiyah En Sani
https://www.facebook.com/nona.q.ensani


done :)

6 ulasan:

  1. Hi awak, betol da awak buat ni..mmg dalam coding yg saya bg tu xde button like or follow. Mean sapa yg nk join kne ke blog saya dulu untuk folow :)

    No worries ea. :)

    BalasPadam
  2. Salam awak,

    Terima kasih sangat-sangat sebab sudi join GA saya..
    Saya da update senarai peserta..jemput singgah tau :)


    Senarai Peserta Giveaway Safi Balqis White Trilogy by Ayue Idris

    ps: Awak, pls update link fb & ig dlm entry awak ni ye..klu takda just tulis 'tiada' ye :)

    Love,
    Ayue Idris

    BalasPadam
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Be careful and Pray the Best.