TERIMA PARCEL BUST UP EXPRESS

hAI BLOG, ALHAMDULILLAH....

ok, hari ni xde entri bnyk pun...just nak share rase gembira riang ria raya sebabbb...................

dah dapat................ BUST UP EXPRESS >___<   serrbukkkk menganjalkan ! cingg...mcm DOraEmoN gituww gayaaaa ~ hahaha

tq incik gugelssss~lebiuu,hihiihih

apehal happy sgt, biase lah kann..ehemm......ok....mane saya tak happy......
sebabnye...sanggup korbankan time rehat tadi taw...tak nak makan lelama...nak makan kat office je...
btul2 egtkan dia sampai kul 1 pm td...sebab selaLu mcm tu time2 nye.....

cehhh..tunggu punyaa tungguuuuu, TAKDAK pons >.<   . Then, sampai lah dlm kul 5 ptg ni, baru dpt panggilan..barang dh sampai...yela...office ni baru...tkde papan nama pun lg...lepas tu...tingkat atas.....mane lahh org tahu sgt aku rasa laaaa.....   so, tiap kali beli brg, mesti risau...yela..pkerja pun..sape je....then msti incik posmen nii tuko2 pkerjaaaa....aisehhh......haruslahhh risauu ~

ok, nanti i review psal PRODUK BUST UP EXPRESS nihhh okeyyyyyyyssss~

tak malu pun update, .klu BREAST KENDUR, harus perbaiki...cuba untuk berubah..demi keyakinan diiri sendirii   kelak........ dan kepuasan incik husband kelakkkk......... even still virgin n anak dara.... sgt2 perlukan bust up niii............. untonglaaaa..jual sendiri........gune sndiri....dah try bru leh storyyy kannnn...hhaa..ok laaaa...baiiiiiii........jp lg nk balikkkkk.yabedabeduuuuuu~~~~


SEE..BUST UPPP!! TAK SABAR NYE ! DAN  HP TERSYG TUUU..HAHA..

motiff gmbo cenggini?? =.="












notahati : YA ALLAH.................KEMBALIKAN MAK KE KAMI....................






11 comments:

  1. wah nanti kongsi testimoni bersama kami
    nak jugak tahu ada perkembangan positif or x

    ReplyDelete
  2. hehehe, inshaALLAH yumida huda, mesti punyeeee... ~~

    ReplyDelete
  3. SAYA ADE TERSKIP SEKALI...PENAT SGT TIME NAK TIDO TU ~

    SO, TAK DPT LAH TEMPOH 5 HARI, SO,SAYA TUNGGU SEBULAN YE sis :) he heee

    ReplyDelete
  4. Sis.. excited jumpa testiMoni yg mmg betul2 testimoni. So how? Ok ke bue ni?

    ReplyDelete
  5. ANONYMOUS, TAK BERAPA NAK OK LAH.... hmmm~

    lambat jugak nak anjal tuuu...dah sebulan, x jalan pun.......
    maybe jalan dari segi kulit kut, hmm, kena telan dua or tiga botol lg kut..

    mls nk belii lg :(

    ReplyDelete
  6. sis. bust up express tu mmg takde ape2 kesan ke?

    ReplyDelete
  7. Salam. Memang tercari2 sgt review yg mcm ni. Selalu review dr agent seller 😌😌. Ok ke? Still continue BUE ke sis?

    ReplyDelete
  8. Salam. Memang tercari2 sgt review yg mcm ni. Selalu review dr agent seller 😌😌. Ok ke? Still continue BUE ke sis?

    ReplyDelete
  9. Okay kalau ambil dalam masa yang lama, saya guna sekejap je, kulit ada rasa anjal cket, cuma breast je belum nampak kesan lg dlm mse sebulan tu

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐