Gagal itu Tangga

Assalamualaikum, alhamdulillah masih bernyawa.. Okeh, semalam aku and teman lelainn,  dah selamat bermeeting dengan Plant Manager tempat aku bekerja sekarang. Bagus sangat ada perjumpaan bersama newbie nihh. Diam tak diam, dah tiga bulan bekerja sebagai QA...Harap dapat confirm dan berjaya di sini.. ^__^

Yes, kami yang newbie sudah selamat memberi pendapat, berkongsi pengalaman, dan cuba berusaha. Kerja bukan je untuk gaji, untuk hidup...tapi jugak untuk pengalaman, dan sahsiah diri.

Luahan dah terluahh, and konklusinya, cuba berfikiran positif, take it as challenging.
Do the best for the good result, okayyy ! Jangan kena marah sikit sikit, dah kelam kabut, jangan kena tengking sikit, dah meleleh ayaq mata tuuu, ishhh,ishhh..., ishhhhh !





 


Post a Comment

3 Comments

  1. Teringat masa zaman bekerja dulu, kalau kena marah memang akan menangis..menangis macam kena tibai..sampai tersedu2 la..heheh

    ReplyDelete
  2. yer lah kan..teringat jugak time2 awal keje dulu2..lepas habes belajar..munga blur2.. kene marah jer lah manjang.. tapi heran nya.. elok jer pulak.. heheh..bertahan lama kat situ..;p
    betu.. apa2 pon.. jangan mengalah..hidup ni kite belajar..dan sentiasa belajar..giteeww..

    ReplyDelete

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!