Muaz di Johor

Hai, assalam...

Just nak lalu je kat blog, tinggalkan jejak jap...............

Ni cerita minggu lepas, first day puasa, berjaya menapak ke Muaz, Johor.

Tak pernah pergi, selalu tengok iklan kt TV~ hihi~



Satu gambar je amek, sebab kat dalam tuh ramai sangat sesangat.........nasib aircondddd~

 


Murohhhhhhhhhhh................
They remind us, pakain belum campo harga GST...haaaaa giteww~

Muaz kat mana? Of course kalau kat Johor ni, it is area Bandar Baru Uda.

TIGA TINGKAT wehhhhhh~ 
Nasib ada lift, but once lift break down, tangga jugakk kena digunakan

Time Ramadan pergi, semangat jugakkk, hahaa...

Apa aku beli? Hihi, Nantilah kalau rajin nak story, tak banyak ponnnss

 

THROWBACK pic dua tahun laluuuuuuuuuuu

8 comments:

  1. wahhh.. shopping muaz ya nona...

    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #30.

    Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2017/05/senarai-url-blog-30.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari ini. Gud luck.

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  2. asalamualaikum nona...yer la dah nak raya ni mmg ramai sgt org yg dtg soping...

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. Hi Ucing singgah dari segmen mia liana (^_^).Selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  4. Ni kat muo ke kt JB. Murah Tu. This week mama nk balik muo boleh cari

    ReplyDelete
  5. Ehhehe, bukannnn~

    Kat bandar baru uda, johor bahru...bukan Muar tauu

    ReplyDelete
  6. belum sampai lagi walaupun dah berapa kali lalu depan Muaz

    ReplyDelete
  7. wahhh...dah mula shopping raya ye. Kite weekend ni start. hihi

    ReplyDelete
  8. Kk seri, haaa..datang tau.... singgah lah jap..heehhe~

    Yes Kak Zie, dahh, sbelum puasa pon dahhhhh, shooping memg terapi.hahaha

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐