Baju Kurung Sweet dan Anggun daripada CaryazaraOfficial .

Hai !
Syukur masih bernyawa !




BAJU KURUNG DARI CARYAZARAOFFICIAL ||  Sebagai seorang perempuan atau wanita yang sukakan fesyen yang simple dan sweet, baju kurung ni selalu menjadi intaian ramai.. almaklumlah...nak jugak mempesonakan mata yang memandang.... sesekali bergaya elegant....boleh buat hashtag fashionista gitu....

Ada member Nona usik,  macam Nona pulak yang bertunang katanyaaa...........Yang cakap macam mak datin pon ado~ Serious, ramai puji lawa...baju la..baju yang lawa..haha




So hari ni nak share pilihan busana Nona untuk ke event wedding kawan last year.. Entri di SINI .

 

Ewahhhhh, feeling ala-ala model ~

Jenis kain yang digunakan ialah crepe dan lace.. Nama busana ini : CarmilaLacey.

Ngam! Memang Selesa dan rasa cantik bila sarungkannya.. huhu.
Puas hati sesangat dengan harga yang dibayar........

Feeling Perempuan Melayu Terakhir Bila Pakai.

================

Kat mana boleh dapatkan design meletop top lain??

Nona dapatkan di Instagram Caryzaraofficial nihh .

Sekarang dah release new collection tau! Untuk pakai masa tunang? raya? or nikahh? Ehhh..elok sangat tuh..

Memang  dialukan terjah dorang tau... Warna and design available for all.

TERJAH JANGAN TAK TERJAHH YE !











Notahati: Tengah survey baju raya pulokk ni haaa~

5 comments:

  1. Memang cantik....sepadan dengan yang memakai....

    ReplyDelete
  2. lawanyaaaaaa , tudung tu pun boleh tahan meriah sekali berlace-lace hihi comel je gayanya

    The Talking Diary

    ReplyDelete
  3. Memang curlassss baju tu.. jelesnya!!! Nak jugak..

    ReplyDelete
  4. Thanks semuaaa.. hehe~
    Yup, nanti tryterjah tau~

    Sesama berfesyen gituu

    ReplyDelete
  5. wow....ni yang akak ras anak terjah jugak ni..cantik ek

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐