Banyaknya Perisa! Hadiah Top Komentator Dari Blogger Anakomak

Banyaknya Perisa! Hadiah Top Komentator Dari Blogger Anakomak ||  Alhamdulillah, selamat tiba hadiah istimewa ni daripada blogger Anakomak aka Kak Ret.. Aku ni nak sampai Cameron Highlands entah bila.. Dapat hadiah cenggini pun dah happy betul lah! Ada bau bau Cameron gituh! 🤭

Top pengomen

Kepada Nona.
Teruja betul nengok kotak nih! 

Assorted Tea

Cameron Valley Tea

Flavour teh yang terkandung di dalam set ni:

Strawberry
Earl
Orange
Lemon
Lychee
Blackcurrant 

Belum cuba satu pun lagi sebab macam sayang pulak ek! Haaha.. Ker.. Malas nak buat air .. Dasar 🤪

Apa apa pun, thank you blogger kak Ret! Harap kekal dalam memeriahkan dunia blogging dan sihat selalu ye.. 


Anakomak

Dengan izinNya... I will keep writing and drop comment yaa ❤️

Seronok bila tengok banyaknya perisa! Hadiah top komentator dari blog Anakomak.. 



Notakaki: Sedang menunggu lagi satu hadiah kemenangan join giveaway kat IG💕

Post a Comment

16 Comments

  1. waaa... bestnya dapat hadiah.. Nona rajin bah komen.. Keep it up sis!

    ReplyDelete
  2. Eh ingat teh biasa rupanya pelbagai. Haha. Belum buka lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelbagaii woo.. Satu compartment tu ada lima paket teh.. atau 5 pcs.. ha.. camtu la... Menarikkk! So totao kat dalam tu . 30 paket teh! Hahaa.. Nicee

      Delete
  3. Alhamdulilah smp dah hadiah nya walau lambat btul nak mengepos hahah... Tq nona sudi singgah blog kita slalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. selamat sampai dah... Sama sama kak Ret.. Ya.. bebila free.. kita singgah ler.. hehehe

      Delete
  4. Waaa bolehlah datang rumah ko minum Teh ekkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Hm.. xde open house.. i bg u sepaket jela. hahahahs

      Delete
  5. wah bestnya sampai 6 perisa tu, terus nak cari lah yang jual macamtu semua perisa buah ada

    ReplyDelete

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!