Dua Hari Berturut Turut Beli Peneram Abah

Dua Hari Berturut Turut Beli Peneram Abah

Dua Hari Berturut Turut Beli Peneram Abah || Al kisahnya pasal festival layang layang, meriah dengan makanan la sudah pasti... Kalini taklah rasa macam nak beli semua makanan.. Cari kelainan atau benda jarang makan.. Survey setiap kedai, ternampak Peneram Abah ni.. Kuih Peneram pun one of my favourite tapi jarang jumpa area tempat aku ni so jarang ler makannya.. Huhu.. 

Yang menarik sebab ada perisa kopi, durian dan original. Haruslah aku try... Hari pertama beli, ehh.. sedapp dan masih lembut walaupun dah sejuk (makan bawak gi kerja besoknya) 

Keesokan hari, balik kerja gi beli lagi πŸ˜† Sebelum buat whitening gigi, kemain pulun makan kunun.. 

Peneram Abah

Aku mestilah beli semua perisa πŸ˜„

Kuih Peneram

Peneram durian

Kalau ada yang pergi karnival layang layang, sila ler singgah booth Peneram Abah ni... 

Kat bahagian parking utama ye.. Bukan berhampiran tepi jalan tu.. atau lorong dekat pentas.. huhu..
Not bad bagi aku sebabtu sampai dua hari berturut turut beli Peneram Abah ni 🀩 Korang try, nanti feedback ehh.. 



Notakaki: Setiap hari aku pergi pesta layang layang ye (Tiga hari dah)


Post a Comment

6 Comments

  1. Tiga hari dah pegi pesta layang2 ek
    Semoga jumpa apa yang dicari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa.. Jumpaaa.. ada jumpa.. ada tak πŸ˜‚ Biasa ler tu.. x semua benda ada sana...

      Delete
  2. Sini pun abah selalu beli peneram. Perisa biasa tapi sedap.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .