Lunch RM8 Harini

Lunch RM8 Harini || Alhamdulillah, kenyang! Makan lauk harini RM8. Tanpa air sebab aku selalunya minum air mineral yang ada kat office tu jer. Air suam pun aku tak order harini..Hahaa.. Stabil lagi... You all luncheon apa tu??  

Lunch

Nasi aku mintak half, ikan besor and sayur. Pedas jugak kuah sambal tu tapi ngam tekak saya. Okaylah kan rm8? Bagi i, okaylah.. Kenyang sampai malam harapnya tapi malamni ada event.. Makan lagik cite dia🀭

Sebelum update benda panjang panjang kat blog yang entah bila nak siap entrinya, kita update ringkas cenggini lah πŸ˜‚ Kata tahun baru nak banyakkan entri, tapi ni baru seketul je entri sampai 5 Januari.. Haaahaa.. Sabo jela Nona ni ek.. 


Notakaki: Janganlah mood Disember bawak ke Januari harapnya πŸ˜…


Post a Comment

19 Comments

  1. Kalau lunch bawah RM10 tahun 2023 ni, kira murah tu, kan.

    ReplyDelete
  2. Lunch bawah RM10 should be ok..murah lagi...kat KL x dapek de harga tu...

    ReplyDelete
  3. Ok la tu.. kategori murah lagi. Nasi memang kena ambik separuh je. Kurangkan karbohidrat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya..Sy makan lebihkan lauk..huhu.. Haa..murah lg la ni ea

      Delete
  4. oklah harga tu sebab nampak ikan tu besar, kalau kat sini memang tak dapat la harga tu

    ReplyDelete
  5. kalau lauk ikan dgn harga mcm tu kira murah la tu.

    ReplyDelete
  6. Harga ok rasanya. Kalau air suami percuma, saya pesan sahaja.

    ReplyDelete
  7. Disebabkan belum makan, jadi terliur tengok menu lunch Nona 😁

    ReplyDelete
  8. Murah tu sis.. Ibu pun selalu lunch harga lebih kurang camtu jgk.. Yg pntg lauknya sedap.. ;)

    ReplyDelete
  9. Uishhh murah la rega tu. Ingat kat Kuching ritu ada satu kedai makan sepinggan RM9 lauk apa saja. Syiok eh

    ReplyDelete
  10. ada ikan yg dikira besar tu kira murahlah tu

    ReplyDelete

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!