Nikmati Roti Arab bersama Daging Kambing di RnR Pagoh

Nikmati Roti Arab bersama Daging Kambing di RnR Pagoh

Nikmati Roti Arab bersama Daging Kambing di RnR Pagoh || Ini kisah haritu sebelum pergi wedding member kat Muar. Singgah bersarapan terlebih dahulu. Tapi sebenarnya, Dari RnR Pagoh ni ke tempat majlis cuma lagi 15 minit je dah sampai 🀣 Disebabkan rakan comel kami, kak Sal teringin Makan 'roti besar' kat sini, maka aku sebagai blogger yang tak pernah try pun teringin lah mencubanya jugak.. Untuk update katakan πŸ˜†  (Jarang update menu kat RnR πŸ˜‚)

Kami tiga orang order menu roti Arab ni cuma aku order siap lauk kambing di dalamnya, manakala dorang amek kuah kari kosong je. My mom pulak always Lontong. Hahaaa. Hidupp Lontong! Gituh! 


Roti Arab bersama Daging Kambing

Roti Arab bersama Daging Kambing. Atas roti disapu marjerin. Roti tu macam roti biasa ler aku rasa. Then kuah kari tu sedap! Kambing lembut! Boleh try lagi lah. Hihi..


Kedainya di area hujung Tau. Kat sini ada jugak menu lain, bukan setakat roti Arab je tau 😁 Harga seperti tertera. Nak roti Arab bersama kambing atau kuah kari kosong, terpulang awak.  Alhamdulillah, tercapai hasrat cik Sal ye.. 

Korang pernah ke RnR Pagoh, Johor? Selalu makan apa kalau singgah situ? 

Kedai ole ole

Ternampak kedai Ole-ole atau sebutan lain, Oleh-Oleh 😬 Mak singgah jap beli something untuk dibawa pulang ke kampung nenek..

Sekian entri pagi ni, tengah berdebar nak gi bercuti kejap lagi. InshaAllah blog tetap berupdate sebab ada something kita kejarkan.. Kikiki... Kemana korang hujung minggu gini? Bebila kalau singgah ke sini.. try lah menikmati roti Arab bersama Daging Kambing di RnR Pagoh ni ye... 





Post a Comment

11 Comments

  1. Pergi manalah itu? Harap berjaya kejar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa. Pergi tempat dalam Malaysia je .. InshaAllah..thank youu

      Delete
  2. adudu nampak sedap la.. harga pun berpatutan

    ReplyDelete
  3. Hari tu tak perasan pulak ada kedai roti Arab ni masa berhenti kat RnR Pagoh. Mungkin sebab dah lapar terus beli dari gerai yang terdekat je.

    ReplyDelete
  4. Alaaaa.... kambing!
    Dua minggu lepas kami ke Pagoh. In syaa Allah lain kali boleh singgah.

    ReplyDelete
  5. sedapnyaaa kari kambing...memang peminat kambing heheeh salam dr sue dtg dari grup seo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah..sedap bagi peminat Kari kambing..hehee.. thanks sudi singgah ye

      Delete
  6. sedapnyaaaaa ada daging kambing tu yg buatπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .