Breakfast dengan Soft Cookies

Breakfast dengan Soft Cookies

Breakfast dengan Soft Cookies || Goodies Birthday Party haritu. Menarik kan! Happy Birthday Aisy! Semoga Allah kurniakan kebaikan Dunia Dan Akhirat buat Aisy Affan. Aamin ya Rabb! Thank you for this goodies!

Soft cookies didatangkan bersama susu full cream milk supaya lemaknya terasa. Aagituh! Saja je nak breakfast dengan dessert berlemak camni. Tak muak sebab tak Banyak sangat kuantitinya. Nanti tengahari nak Makan pedas Pedas lah.. Hujung minggu cheat day kunun~ 

Soft cookies

Lain daripada lain ek goodies ni. Awesome!
 
Masa dapat tu, tak Makan terus.. Aku simpan dalam peti Sejuk dulu. So harini, tak berapa soft dah rasanya. Hahahaa.. Tapi biskutnya ok, not too sweet! Boleh diterima. Kalau Manis leting, pening Otak aku 😂

Cookies

Breakfast

Cicah ke dalam susu yang penuh dengan ais! Nyumm! Susu full cream gini, kalau tak dimakan bersama benda manis, kebiasaannya aku tak boleh minum Dan telan habis. Haha.. Bukan peminat susu kan..

Ini merupakan kali kedua try soft cookies. Tapi tak try lagi kat tempat tempat viral punya. Nak rasa jugak perbezaannya. Kan.. Nanti la bebila rajin baru try.. 


Notahati: Muharam dah tiba...Tanya hati Dan Iman..

Post a Comment

11 Comments

  1. Cie selalu orang paling lambat try benda viral. Hihi. Hat ni selalu je jumpa orang jual tapi tak terasa nak try sebab bukan peminat susu 😬

    ReplyDelete
  2. Ana pon sama bukan peminat susu jugak & sbb tu masih blm try lagi softcookies dgn susu ni hehe

    ReplyDelete
  3. Alahaaaii sedap nya.. simple tapi tertarik bila celup dgn susu tu :D

    ReplyDelete
  4. sedapnya soft cookies cicah susu! aritu dah try sekali.. rasa macam nak try lagiiiiiii! haha

    ReplyDelete
  5. In the vast tapestry of human civilization, few innovations have shaped our lives and societies as profoundly as handprint t shirt. From the earliest days of bartering goods to the complex digital transactions of today, currency has been the lifeblood of economies, facilitating trade, driving innovation, and reflecting the values of societies.

    ReplyDelete
  6. Soft cookies yang tengah naik sekarang ni ..sedap tak ?

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .