Akhirnya Jadi Membership Watsons!

Jadi Membership Watsons || Al kisah semalam aku nak beli satu barang je kat Watsons. Nak beli foundation. Tapi at the end, aku terbeli body scrub la.. Eye mask la..Ehh.. Sikit je... Dan lebih menarik ialah aku bersetuju nak jadi membership watsons! Err..aku bukan selalu ke watsons tau... Usually kalau dorang tanya pun selalu aku tolak untuk jadi member. Tapi sebab aku tengok budak yang promote..yang tanya untuk jadi ahli tu..comel....makeup helok je... And lagi kad touch n go yang lama aku dah rosak... So aku setuju melaburkan rm20 jadi ahli Watsons.


 Ini bayaran seumur hidup. Ok lah.. Takde tahunan. Hihi.... Aku ingatkan dapat kad touch and go saja. Rupanyaaa... Dapat benda benda ni bawah ni.... Wow. Awesome!!!!


Make up remover Biore, Pembersih Muka Aliz, Clarifying Hair & Scalp Shampoo (Brand Good Virtues Co.)  dan dapat Sampul Duit Raya Sekali.

Jimat di situ.... Nasibbeik tak beli lagi make up remover...dapat gift ni..senang sikit. Hohoo... 

So... Korang dah jadi member Watsons belum? Kalau belum..bolehla register sama...bukan rugi apa.. Dalam setahun tengok berapa kali kita gi  Watsons... Atau family kita pergi Watsons. .. So berbaloi..siap siap dapat diskaun je nanti... Kumpul point... Kan. 

Thanks Watsons! 

13 ulasan:

  1. Sis pun berkenan kad baru dia ni Non..lawaaaa...
    Selalu pakai kad anak jer, nanti nak buat sendiri lerrr

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buatlah sis.... Hihi... Memang lawo.... Gerramm.... Kumpul point gak tuu

      Padam
  2. akk pembeli tegar Watson tapi member guna nama adik, malas nak buat kad lain

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahahhaa..yang mana senang..ye dok...ohh..xyah bwk kad time beli eh....

      Padam
  3. adik sha pun baru daftar membership ni dapat mug haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Woww..Best gakk tuuu..mug..woww...bergunaa

      Padam
  4. haha huda pula tak boleh nampak watson. memang berhantu. samalah, konon nak beli satu barang, kejap lagi keluar watson dua tiga barang dah ada dalam tangan, adehhhh, hehe

    BalasPadam
  5. Untunglah.. kita dulu mana ada dapat camtu. Tapi sejak dah balik kampung, kad watson tah kemana dah

    BalasPadam
  6. kita memang dari dulu ahli watsons, siap da hilang, ganti baru lagi...hahahha

    tapi dulu tak dapat la gift macam2 tu..just dapat buku voucher je

    BalasPadam
  7. Wowwww.... Nasib ler aku bukan hantu watsons wehh... Aku hantu makan je. 😜😜😜

    BalasPadam
  8. tahniahh nona.. selamat membeli belah bersama watson.. hahahah jaga2 pokai nanti beli banyak2

    BalasPadam
  9. assalamualaikum haii datang blogwalking ^^

    https://ailya-saffaa.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. wahhh welcome to the club. yayyy

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Take Care!