Cinch Tea Mix Shaklee Dapat Membantu Keperluan Badan Anda

Cinch  Tea Mix Membantu Proses || Yes. Raya semakin menghampiri. Ada event dalam masa beberapa bulan. Lagi beberapa bulan nak kahwin...tapi badan tak kurus kurus gak?!  So baru baru ni aku nampak ada produk baru keluaran Shaklee.  Cinch Tea Mix nama diberi. Ramai bagi feedback positif nampaknya.


Dan aku dah try tau...Demi menjaga kesihatan serta berat badan aku.... Taknaklah makin naik....tapi aku perlukan suppliment macam ni untuk bagi maintain atau turunkan lagi.... Terdapat tiga kandungan utama dalam produk baru ni..

1 ) Mengandungi Greentea, Redtea dan
White tea

Fungsi setiap bahan :-

* Greentea

- Greentea bertindak sebagai energy booster dan detox. Pernah cuba ambil suplemen tapi sikit pun tak beri impak pada badan kita? Ini disebabkan badan kita
yang penuh toksin dan badan kita tak benarkan sebarang nutrien diserap masuk dan sebab itu badan kita takkan terkesan dengan apa apa suplemen sekalipun. Greentea ni juga dapat disiplin kan badan kita dari segala bentuk manisan termasuk air manis.

*Redtea

- Redtea membantu dalam mengawal stress level dalam badan kita. Bila kita stress kita akan carisesuatu untuk gembirakan hati kita dan benda paling mudah adalah MAKANAN. Ia juga membantu dalam melancarkan sistem penghadaman kita.

* White Tea

- White Tea membantu dalam meningkatkan metabolisma kita. Kita akan sampai satu tahap dimana berat kita tak akan turun walaupun kita berdiet. (Plateu namanya...Nona pernah rasaaaa Sebab apa? Sebab metabolisma dalam badan kita rendah. & satu cara untuk kita tingkatkan metabolisma adalah dengan bersenam. Cinch membantu dalam menggalakkan metabolisma dan memberi tenaga pada badan kita.


2 ) Membuatkan diri kita TIDAK craving
makanan atau minuman manis.
3 ) Membuatkan badan bertenaga sepanjang hari walaupun sedang berpuasa dan bersukan
4 ) Meningkatkan sistem imun badan

I'm so excited to try you!

Feedback aku :-
1. Gabungan bahan bahan asli satu gabungan yang ngam.. tapi rasanya tetap tawar... Takda rasa red tea lebih ke apa... Maniss apetah lagi..memang takde

2. Tidak menyebabkan kerap sakit perut berulang kali... So taklah aku penat atau risau untuk ke toilet je selalu...huhi....

3. Buat aku rasa lambat lapar.. Tak macam selalu.... Pagi dah breakfast...tengahari cepat je lapar balik... Cuma aku baru try berapa kali dan dalam sachet trial. ..  So tak nampak full result lagi....


Nak try jugak ke?
Boleh ke link berikut ..
Sama sama sihat :-


Instagram : beauty_house_nazlin
Facebook : Nurul Azelynn
Whatsapp : +60196922854




2 ulasan:

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Be careful and Pray the Best.