Kulit Kulit Kekal Lembab Dengan Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle

Serum Sanny & Joleen Lifestyle Penemanku Kini ||  Siapa pengguna serum? Nahh... Serum penting untuk kulit. Kenapa?  Agar kulit kekal anjal dan lembab gitu.

Hari ni nak share satu produk yang menemaniku selalu buat masa ni..Baik di tempat kerja mahupun di rumah...


Serum Sanny & Jonny Lifestyle merupakan Antioxidant Serum.. Apa bagusnya produk antioxidant pada kita?

Dah tentulah melambatkan penuaan kulit wajah...I like that...

Kandungan di dalam serum ni ialah :-
1. Tocotrienol (Vitamin E)
2. Panthenol
3. Niacimide (Vitamin B3)
4. Calendula & Olive Oil


Cerita sikit pasal Tocotrienol :-

Family kepada Vitamin E rupanya.. TAPI Tocotrienol ni 40-60 lebih kuat sebagai antioksidan berbanding dengan Vitamin E yang biasa iaitu (alphatocopherol).


Yang lagi best... Ianya menggalakkan pemutihan kulit, mengurangkan jerawat dan dan keradangan kulit...Wow!

Semua kandungan selamat...sebab takde kandungan ni semua. ..
Refer gambar di bawah ni :-


Ok...apa yang aku suka bila aku tepek serum ni??

1. Aku suka sebab ianya menyejukkan kulit kita...Takdelah sejuk macam sejuk beku tu...haha..

2. Tidak berminyak. Yes..betul...baru letak..sapu sikit je dah meresap terus dalam kulit... Senang babe!

3. Baunya tak terlalu wangi dan bukan pula busuk...aku suka...kalau wangi sangat..boleh pening kepala sistur!

4. Walaupun kena cahaya matahari agak lama.... Masih kekal kelembapannya... Aku dah try masa pergi bazar Ramadan baru ni..hihi...

Yes. In the middle of Bazar Ramadan, im trying to selfie! 

10 mL
Made In Malaysia

Cara Menggunakan Antioxidant Serum:-
Gunakan 2 kali sehari selepas membersihkan wajah dan badan.

Conclusionnya, aku puas hati..tak sabar nak tengok kulit jadi lebih cerah... Yang pasti...selesa dan kena dengan kulit muka. Tapi jangan risau..kalau tak nak sapu di muka..boleh jugak sapu di badan untuk kesan kulit cerah. . Senang sangat  2 in 1 ni...hehe...Ringan pun ringan..mudah dibawa kemana mana..

Go for Premium and Natural !!!

Bagi yang teringin try serum ni...betul ke apa Nona bagitau....Nak rasai perbezaan dan pengalaman bersama Antioxidant Serum dari Sanny & Joleen Lifestyle, boleh terjah ke details di bawah :-

Web : Website Sanny & Jonny Lifestyle Antioxidan Serum 

Instagram : Sanny and Joleen

1 comment:

  1. orang kat bazar tu tak heran ke tengok ko selfie? hahahahha

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐