#CABARAN 20HARI PUASA/RAYA 2015 (8)

#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015


Assalamualaikum, ok, amalan berbalas juadah di bulan puasa ye :)

Actually, dah lama aku tak nampak amalan ni dekat area rumah aku...
dan sejak2 kami selalu ke bazar bile puasa,
SO, mcm dah STOP TERUS amalan ni :(


Kalau dulu, rajinnnlah mak aku masakkan , time uh kami kcik2 lg, mkn punn sikit jer,
nanti ade yg tukar dgn lauk ni, lauk tu........ kuih2, kek je pun ado, hehe~







Ok, tujela, daaaaaaaaaaaaa~

2 comments:

  1. susah nak nampak amalan berkirim juadah antara jiran. lebih2 lagi kalau kawasan rumah mewah.

    ReplyDelete
  2. kat kampung masih ada amalan berbalas juadah ni..cuma kat bandar memang tak nampak pun..huhu

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐