AZAM TAHUN BARU KAMU , APA ? - salam maalhijrah-

Assalamualaikum, alhamdulillah ! Syukur2 ! Sudah tahun baru lahhhhh ! Masih diberi kesempatan kan..... Oleh sebab tuh,  kenalah kasikk  meriahkan tahun baru nihhhhh !



sebelum tu,  APE AZAM TAHUN BARUUU ???  HEHE ~

Ok lah, jom sambut tahun baru ni dengan :-

Bacaan Doa sebelum dan selepas tahun baru :)  Even tak wajib, tapi kalau kita berdoa, ertinya..kita sambut kedatangannya  dan kita ingat kepadaNYA ...inshaALLAH :)


Ingat lagi, time kat umah sewa, baca doa ni dengan zu, dalam bilik dia, share Hp tak silap, baca doa dalam tuhhh, hahaha~   rindu kamu wahai Zuliza :)


BACA TIGA KALI SEBELUM MAGHRIB 










Dan doa tawal tahun, baca tiga kali selepas maghrib 


DOA AWAL TAHUN HIJRAH



Dgn ini, nona mintakk maaf kalau ade nona tercakap, tertulis menyakitkan hatiii.....terkomen tak sedap dan tak perasan nak berblogwalking...hehe..sila tinggalkna link di komen ye...ada masa free, aku blogwalking okehhhhh !

SALAM MAALHIJRAH ye....



3 comments:

  1. Salam Maal Hijrah

    Singgah panjangkan ukhwah dan follow mne yg tak difollow lagi dari segmen kak mia :)
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Salam Maal Hijrah ,
    moga kita menjadi yang lebih baik di masa kan datang,
    segalanya bermula hari ni, ya hari ni.

    ReplyDelete
  3. Salam Maal Hijrah ,
    moga kita menjadi yang lebih baik di masa kan datang,
    segalanya bermula hari ni, ya hari ni.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐