Murah rezeki ujung bulan , apa kata kamu??

 Assalamualaikum, haiii !
Alhamdulillah, dah di penghujung hujung bulan Oktober.

Makanya, kalau org business, mesti nak tutup buku akaun dah, nak kira SALES, UNTONG BULAN BULAN kan :)

Bagi yg join GA cam aku nih, duk tak sabarrrr  menunggu Keputusan Giveaway, ahhahaha~giveaway ape aku join? Tengok entri SINI , aku jadi sponsor GA nih tau !

http://nonasani.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Then, Ade yang masa mcm nih, dapat gaji, ada yang sedang kopak tunggu gajiiii, fuhhh !

Macam aku lah tuu, tapi mujur ade part time, dapatlah brpe RM untuk ke Jom Heboh esokk, hehe!!

WELL, Semuanya berbalik pada rezeki kan, rezeki awal bulan, tengah bulan atau akhir bulan?

Bila-bila Dia nak bagi or tarik semula.....? semuanya kuasa Dia yg Esa !

Nah  amalkan amalan pembuka pintu rezeki nih !!









Yakinlah bahawa Dia :-


5 comments:

  1. TQ TIPS..

    ar razzak maksunya Maha Pemberi..insyaALLAH kita diberi rezeki yg melimpah ruah

    JEMPUT JOIN SEGMEN ENA

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab share ni…Alhamdulillah!

    ReplyDelete
  3. Yang penting kita usaha..Rezeki tak datang kalau dok saja..ye tak??heheh

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki Allah itu benar

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐