Aku suka tengok nye !

Assalamualaikum, hai.sihat ke tu? hehe~

Takde ape sangat entri ni, cuma teruja tengok ke PINK an yg diplan oleh Dato niii....



 credit pic : blogger   lyssafaizureen


Fuhyooo, terlajak pinkk ! Kalau tgk pd blog aku ni, yes...i like lah...!  hm, kalau dekat...memang konpemm i datang okeh, bahaha~

 cuma nanti, kena tak dengan jiwa sukan bola sepak? Hehe.....

ape pun, aku sokong semangat 'The Red Warriors' Dato Vida niii ... tulah signature of Kelate, ye dop...huhuhu !

So, passti bahagia lah bagi yang ternanti nanti pembaharuan yang dilakukan iniii....

 

Teruskan usahamu Dato !  Berita lanjut di SINI


 'Qu puteh, qu puteh...barulah  putihhhhh ! '  
'Mujurrr ade pamoga'

A good tagline give a good impact...inshaALLAH !!!!

 

3 comments:

  1. cantik gak stadium warna pink ni... tak sabar nak beli jersi pink...

    ReplyDelete
  2. Lawa apaa warna pink, lain daripada yang lain :D

    ReplyDelete
  3. nak sangat tengok lepas stadium siap renovate!

    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogsot.my

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐