Update diet atkins !

Assalam, hai..sihat??

Ok, syukurlahhh ~  ape berrlaku punnn ~


Yes, update dari aku melakukan diet aktins ialah............ aku berjaya menurunkan berat bdan sebanyakkkk 10KG !!!!!! fuhhh3!!!!! tepuk tepuk tangan wehhhh ! hahahahaha


Serious, selama hampir dua bulan lebih nak masuk tiga bulan, dah pun berjaya okeh... sebab aku betul betul amalkan diet dannnnnnnnnnnn senaman sekaliii, zumba tidak dilupa ! winkkkk~

suka sangat ! 

TAPI, TAPI kannn !


Ok, tunggu next entri............................. jeng, jeng, jengggggg ~




8 comments:

  1. wah .. tak saba nak tunggu entri seterusnya xD
    10kg wow

    ReplyDelete
  2. wah .. tak saba nak tunggu entri seterusnya xD
    10kg wow

    ReplyDelete
  3. haih.. 10kg. tahniah!!! msh fail lagi nak ekot atkin ni

    ReplyDelete
  4. wahh bestnyaaa.. ain pun tengah proses nak kurus kurus kan badan ini .:)

    ReplyDelete
  5. wah tahniah kak!! bestnya 10kg!!

    btw, Shawal singgah sini ye... ^^

    jemput join GA Shawal.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.my/2016/01/GiveawayWelcome2016.html

    ReplyDelete
  6. saya baru follow...
    salam perkenalan..

    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. wahhh.. banyaknya turun...


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

    maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐