31 DAYS CHALLENGE : 6 perkataan menggambarkan aku

Assalamualaikum!
Haaaaaaaaaaaaa...sambung challenge hari nih

 

No 5: 6 perkataan menggambarkan diri



1. Tabah

Cukup aku tahu, apa yang dilalui, dan aku ......tabah orangnya..hehehe~


2. Ceria

Yes, orang tahu, nampak aku....meriah orangnya.....ceria jugak lah..takdelah sejenis yang terlaluu serious dan sedihhh~ hohoho~ macam cik kiah pongg adooooooo


3. Bertanggungjawab

Ha ahh la... anak sulung kann..macam macam rasa ada.... Haruslah bertanggungjawab.... tak kira kat tempat kerja, kat memana pun, aku cuba lakukan sebaiknya. Mengenali erti tanggungjawab amat bermakna agar hidup terus maju dan damai.


4. Semangat

Yes, ini aku. Tapiiiiiiiiii! Ada masnaya gak.ahahhaha... kadang kelaut gaks....

Tapi mana yang upaya, aku kuatkan semangat agar dapat mencapai dan ke arah yang aku nak buat tuh. Nak nak bila ade dugaan melanda... macam mana nak tetapkan diri agar bersemangat selalu...? Tapi, aku n kawan kawan, kita saling beri semangat...untuk buat the best !



5. Peramah.

Ni betul, kalau tak percaya, tanya kawan aku. hahaa~ Aku akan mulakan dulu perbualan kalau sunyi sangat keadaan time tuh walaupun tak mengenali masa tuhh. Sampai kekadang, saja ngusik lelaki pemalu kat tempat kerja, dia pulak fobia...ahhaha..segan kot aku tegur tegurr..hahahaha



6. Kelam kabut

Sesekali bagi yang tak elok gak..~

hahahaha~ Nih Betul ! Kerja ni tak habis, dah gi buat kerja lainnn~ bila bos tanya, lahhhhhhh..x siap semuanya lagi, tapi dah start............. kelam kabut dengan macam-macam kerja.;) Yang ni harus dibaiki selalu....bila tetiba kena panggil untuk meeting ngan bos bos, haaaaaaaaaa...mula lahhh gabraa..cakap pun ketar ketar.hahahaha..pdehal soalan tak susah mana ponnn



 

Comel??? kui3~

Happy bersama Milagro Coffee!!!!!!!

=======================

Subscribe aku wehh !


Dah tengok ??!!

Okbaiiiiiiiiii, sambung esokk lak..muka kuu.ehhehee

12 comments:

  1. Owh.. kelam kabut rupanya.. hehehe..
    Mesti comel..

    ReplyDelete
  2. samalah kita..minah gabra..hahaha

    ReplyDelete
  3. samalah kita..minah gabra..hahaha

    ReplyDelete
  4. Hhahahaa, tak comel..dok ler teman...

    ehhh, ehhh..samaaa..hehe

    ReplyDelete
  5. Tak apa...yang kelam kabut tu boleh ubah sikit-sikit...tiada yang sempurna melainkan DIA,,

    ReplyDelete
  6. Suka berbual dengan orang ramah. Sekali shad jadi ramah. Hehe. 😘😘

    Shad singgah sini dari,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/01/6-perkataan-menggambarkan-diri-day-5.html

    Have a nice day and happy blogging!

    ReplyDelete
  7. clumsy btol ko Nona..hahaa

    jom komen entry wawa plak

    http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-5.html

    ReplyDelete
  8. sy x peramah dgn org yg x kenal, hanya sedekah senyuman. tp bila dah kenal, heee... tlebih peramah plak

    ReplyDelete
  9. kita pun kelam kabut jugak . hahahha


    a visit from: http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/day-5-6-perkataan-menggambarkan-diri.html

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐