31 DAYS CHALLENGE : Bila start berblog?

Assalam, nak sambung lagi..... next is about this !

 

No 22: Bila start berblog ??



Tamat je SPM, terus maju jaya buat blog..huhu ~
2010 baru SPM, and habis time tuh~ 

Lama gak.... banyak yang aku belajar..tapi memang secara am nya, aku buat blog just untuk suka suka.......di samping belajar banyak gak lah benda.....~


Kalau nak tahu banyak lagi , bila dan kenapa aku berblog.....?

Boleh baca terus kat entri aku yg INI sebab situ lagi panjang aku story demi sebuah blog.. hehehe ~

Korek rahsia kat sana tau !


Baiii ~

2 comments:

  1. aina start blogging 2011. hehe btw jemput join giveaway ainaa :) http://nikainaa.blogspot.my/2017/01/giveaway-sephia-by-nik-ainaa_29.html

    ReplyDelete
  2. perghhhh akak lepas spm blog pun tak tau apa..hahaha

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐