31 DAYS CHALLENGE :: Apa ada dalam bag ?? Kantoii !

Assalamualaikum, hai!

Hari ni nak sambung 31 DAYS CHALLENGE ! weeehuuuuuuuuuu~

 

No 4: Apa yg ada dalam bag?

Heheee~

Of course ini semua.....................


 

Ini beg jalan, ada beg kerja..lain..besau lagi..tah mcm2 ado wehh~

yg ni kira bawak jalan jalan..haa..buleh laaa~

Di dalam ada ... purse, tempat kad segala kad, bedak pixy...yes..x sedap hati kalau tkde~
Beg duit syiling, kaler pink...buku derma darah...mana tahu kat memana ade event, bolehh derma terus...sebab dulu pernah tak bawak, rasa ralat lak tak derma.. ceittt~ tisuu..minyak herba asmak.. sometimes tertinggal gak, keluar masok beg..hohoh~ pastuu, panadol... yes..bila jalan jejauhh, ada yang pening2, makan terus dalam kereta... biasanya, time raya.... jammed, mls dah nak singgah2, amek je bagi sebijikkkk........settle~

Then........... alas... card holder Hitam tu..is PAD ! hahaa, lampin wanita...lorh..terselit sanaa nun !



So, apa dalam bag kaliann?

Share ler !


5 comments:

  1. beg akak dah lama xde compact powder n lipstick..hahahaha..tp berat jgn ckp..kdg2 mainan ank pun ade hehe

    ReplyDelete
  2. Huyoooo..kak hernee..hehehe~
    Nona...lipstick, memang tak gemarrr

    Yeee..samaaa..pixy..hhehee

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum nona...dlm hand bag mmg semuanya barang2 yg penting dan diperlukan...kalau nak guna just cari jer dlm gand bag tu...macam bag doremon semua ada:)

    ReplyDelete
  4. pad wajib la ada kan :)
    emergency memana senang hu hu hu...
    aida ni ada anak dara, lebih ler stok pad dlm handbag...

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐