Order Kek Bergambar di Masai, Pasir Gudang, Johor

Order Kek Bergambar di Masai, Pasir Gudang, Johor || Assalamualaikum, hai! Syukur masihh bernyawa. Ok, tanggal 31 May ialah birthday adik bongsuku with anniversary emak dan abah kami. Share special date tau~ Untunglah! So, aku decide nak try order dan makan kek bergambar.... Haaaaaaaaaaaaa, gambar macam mana tuh? Hihi ~ SURPRISE! Even adik adik aku pon tak tahu aku nak beli kek macam tuh ~

Kek Bergambar



Yesssssssssssss! Ini dia ! Terkejut, sebab dalam fikiran dorang, maybe aku akan beli kek aiskrim, or kek Secret Recipe !


Aku banyak kali ulang...rahsia............rahsiaaaaaaaaaa, hahaha~


Ok, aku nak bunga kaler pink tapi takda, nasiblah dalam tuh kek coklat............
Gambar ni aku amek masa first day puasa, aku dah set, gambar ni terus guna untuk letak kat kek nanti.

Don't worry, gambar tersebut boleh dimakan dengan lazatnya, sebab dibuat dari Icing jer ~ Hah, Macam mana boleh terpikir nak bagi kek bergambar dorang??

Hehehee, sebab Kak Ain kat tempat kerja aku, bagi hadiah untuk birthday ayah dia, then dia share dengan aku location dia buat kek bergambar.... Fuh, tak kusangka! Dekat jer! Dan sebenarnya... bukan di kedai kek! Tapi!!!

Di sini! Kedai alat tulis!  Adik Manja youuu !


Kek Pasir Gudang  

Tak sangka, they do cetak kek too !

And it is beside kedai kek Dessert Queen~ But I choose cake from another bakery shop. Letak sendiri gambar kat kek, baru tahu macam tu, ingatkan kena bawak kek pergi sana..haha




Kedai Kek Pasir Gudang Johor


So, anyone  yang bedekatan, nak jugak kek bergambar macam tuh, tapi tak tahu mana nak cari? Sini ada ler!


Percetakan Adik Manja

6, Jalan Serangkai 18, 
Taman Bukit Dahlia,
Pasir Gudang,
Johor

Watsapp:  019-338 6601

Cara Nak Order ? Nona just watsapp, bagitahu nak saiz apa, edit gamba sikit je, terus zasss bagi orang tu.... Kalau nak dorang editkan pon boleh jerrr ~ Harganya ialah RM 18, dapat ler bertahan beberapa hari tau! Tuh yang best. Isnin dah malam hari baru order, rabu petang pergi amek...hihi. Bulan Ramadan nih, tutup kedai pukul 5PM ye ~Okalah, sekian maklumat sharing ini hari. Semoga maju jaya kedai kalian dan diberkatiNYA.....AMIN !


Kek sedap


Happy Birthday to my sistur and happy anniversary to my parents! Semoga  mak abah sihat sihat, dilimpahkan rezeki, dan terus diberkatiNYA. Moga yang bebaik buat semua...Amin!

AMIN !





Entri ini diperbetulkan update dari entri asal pada 2007 ye. 

Post a Comment

6 Comments

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!