Fesyen Tudung Raya Aku??

Tudung Raya 2019 ||  Alhamdulillah. Masih bernyawa.. Blog pun berpuasa... InshaAllah..lepas raya...bersiaran hari-hari..hihi..

So..fesyen tudung apa uols tahun ni...? Hari tu aku up status kat whatsap...fuhhh..macam macam reply tapi mostly bergurau.. Bagi jawapan turban... Lolzz... Aku pun up story hari ni kat IG...dan ada yang soal aku balikk... Huk3...

 
Takleh jawab turban lagikk... Kahh!
Then Jawapan aku..itu!

Ye. Aku plan tudung tu..tapi nanti bawak dua tiga helai..tudung baru..shawl lama..semua dibawak...time dah siap iron..sibuk tanya orang kat kampung dan ikut mood pagi raya tuu.. Haha.. Dahla banyak warga pompuan kat kampung....

Aku rasa...ramai camtuhh kan...Apa pun..pakai mana selesa serta sweet di pagi rayaaa tuu...

3 comments:

  1. Haha tudung kalau raya kena pakai yg selesa je la. kalau pakai yg luar dr keselesaan kita takut nanti seharian belek tudung kehkeh. Tapi kalau nak cuba apa salahnya kan. Kelainan di hari raya.


    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2019/06/book-review-niqab-by-shield-sahran.html?m=1

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐