Tudung Kegemaran Nona!!

Tudung Sarung dari Roza Scarf || Kesibukan bekerja dan peraturan kerja menyebabkan aku mencari tudung sarung yang simple tapi selesa....

Baru baru ni aku singgah karnival di Tesco Seri Alam,  aku tambah lagi koleksi tudung sarung dari Roza Scarf ni.. Murah... Size M hanya RM 10, size L RM 15....

Kali ni..aku try beli yang berdagu satu helai size L...dan size M dua helai... Puas hati...sebelum ni dah beli dua..tapi satu tertinggal kat kampung nenek raya haritu..

Kain best!  Ini jenis berdagu punya..dapatlah aku tutup double chin.. Hahaahaa.. Ini size L ye... Labuh macamtu..

Tapi bahagian dagu tu boleh dilipat kedalam kalau tak nak guna...

Aku kurang gemar bahagian awning yang jenis crepe..macam keras sikit tu.. Aku prefer awning lembut..ikut bentuk muka..

Warna Coklat

Tak perlu nak guna pin tudung bagai...sebab aku kat bahagian production memang dilarang menggunakan sebarang butang tudung atau pin.

Memang nihla salah satu tudung favourite aku sekarang... Sebab kainnya best..awning lembut elok terletak kat muka, tak panas, simple, pantas, tak perlu iron...ada dua size dan bermacam macam warna... 

Aku rasa..yang jenis mak mak pun tersangat sesuai membeli macamni ..kalau  berbunga coraknya...lagi cantik dan meriah rasanya....

Raya Pertama.... Sementara menunggu tetamu... 

Memang rambang mata kalau tengok..tapi aku cuba mengawal nafsu..nanti ada karnival lain..aku cari lagi..dan kumpul..

Hehe


Kalau kat website..harga lain..sebab tak beli borong kan... Yang kat karnival tu murah lagi dan mampu milik!

Karnival masih berlangsung sampai hari Ahad. Esok la jawabnyaaa. ..



So... Apa favourite tudung uolz???



5 comments:

  1. akak pun suka yang awning lembut camni..kalo awning keras, nanti basuh dalam mesin, hancur semuanya..hahaha

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..
    saya sudah follow anda

    Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐