Tahniahh Buat Member Baik Time Aku Gagal Dulu!


Tahniah Buat Hanim dan Aizat || Sama cantik, sama padan. I am so happy and macam tak percaya member baik aku masa kat Universiti dulu dah selamat melangsungkan perkahwinan! Speechless!

SEMOGA BAHAGIA DAN BERJAYA MEMBINA SEBUAH KELUARGA YANG DIBERKATI-NYA. AMIN!

================================
Time raya Aidilfitri hari tu dia dah pesan sesiap, nanti jangan lupa ambil cuti... Tengok dia kahwin bulan September tau... Hehee..Teruss..naik cuti raya tuh, aku mintak cuti! Tapi memang dapatnya pun sehari aje! Hiks~

Sekali tengok..eh, Ayda Jebat ker! Dua kali tengokk..ehh..Anim lah!

Masa dia nikah, tak dapat aku singgah........Susah nak cuti buat masa nih. So keesokan harinya, aku datang ke majlis  persandingan dorang... Cantikkk sangat! Laki dia cakap..macam Ayda Jebat, kan. hahaha~ Ye ahh.. Ayda Jebar versi bertudung.... Kembang muntut anim...laki pujiii!


RINDU. Masa jumpa tuh.... rasa rindu...sebab lama gila tak jumpa... Then bila jumpa....dia busy dengan majlis... Ye.. tak pernah pulak meet up lepas habis diploma dulu...ada pun, sekali  je..sebab member baik kami kahwin then dia pun berjalan area Johor. Sorry la..kata member baik..tapi datang KL pun tak pernah kan aku? Sorry Hanim!

Zaman Diploma gituu :)

Dia lah one of my member baik time belajar kat U dulu.... Aku failed satu subjek ni...selalu kena marah..sampai aku susah nak faham ar subjek tu...Huishh~ Then one day...bila esoknya nak test...aku masih ada benda confuse....dia pun sanggup ajar aku....walaupun dah dua tiga pagi...dia tertido...aku buat latihan..then nak mintak check jawapan........dia boleh serta sanggup bangun kejap kejap..untuk check.... Memang rahjinnn budak nihh! Haha~

Masa muda

Haritu, macam reunion baliklah dengan member dalam class dulu. Huhu. . Borak-borak, bergelaktawa sama. Cepat je masa berlalu. Rindu ah! 

Hamidah, Kak Odah, Yana

Zuliza

Semakin cun and letops!

3 buddies yang comel dan cantik!

       



I love this concept of pelamin! 


Datang majlis orang, amek berkat..moga-moga majlis kita, ramai datang jugak....KAN!





11 ulasan:

  1. haah la nona..macam ayda jebat sikit..ku doakan moga majlis ko pun dipermudahkan nanti dan meriah..ameen

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan. Haha~
      Amin..amin ya rabb. Terima kasih sistur

      Padam
  2. Alaaaa bestnya mini reunion hhehe. Masa mmber kawin jelah nak jmpa kawan pun kan kan. Yelahhh cantik macam ayda jebat hehe selamat pengantin baruuu. Semoga lepasni nona pulakk amiinn

    BalasPadam
  3. Tahniah Ayda Jebat.Eh Anim! Semoga berbahagia sampai syurga. Aaminn

    BalasPadam
  4. Eh! Haha! Amin..amin..thanks atas doanya ye :)

    BalasPadam
  5. lepas mekap mmg ada iras ayda jebat.
    baju pengantin yg warna maroon tu cantik...pelamin pun cantik je simple.

    BalasPadam
  6. Non...lawaa kawan ko Non...cantikk..
    Selamat penganti baru, suka color baju pengantin dia...

    BalasPadam
  7. Selamat pengantin baharu buat kawan NS Anim dan pasangan

    BalasPadam
  8. Cantik pelamin dia.. Tahniah buat kawan awak..

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Be careful and Pray the Best.