Kelas Mengaji Al Quran Untuk Wanita Kini Dibuka!

Mari Belajar Al Quran || Syukur masih bernyawa. Info dari group WhatsApp jiran Nona : Sesiapa golongan wanita dewasa yang nak join belajar.. Dan fahami Al Quran. Marilah ke sini menuntut ilmu.


Mungkin ada yang malu malu.... 

Dah semakin menginjak ke hari tua.. Tapi tak reti baca al Quran... 

OK. Dalam hal ni..malu diketepikan.. Kita sama. Tak tahu. Kita belajar.. Bukan selamanya tak nak belajar.. Kan. 
Perlu Niat. Dan Plan untuk dapatkan ilmu membaca Al Quran. 




Semoga kita sama sama me dapat Hidayah ya...Amin..

6 comments:

  1. Non jom laaa, haritu kawan Sis pun ajak, dia dah pergi katanya..bagus tak ramai orang...senang dan mudah belajar kat situ..

    ReplyDelete
  2. Wahhh bagusnyaaa.. Siap ada pakej2 senang macam ni..

    ReplyDelete
  3. dekat area akak pun ada non, tapi tak kena pulak masanya...

    ReplyDelete
  4. Sangat bagus ada kelas mengaji al quran untuk dewasa. Khas untuk perempuan pula tu.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐