Wordless Wednesday: Cromboloni Loaf, Adam Patisserie

Wordless Wednesday: Cromboloni Loaf, Adam Patisserie

Wordless Wednesday: Cromboloni Loaf, Adam Patisserie 

Cromboloni

Benda viral haritu. Setiap perisa cuma boleh beli sebiji je setiap satu.

Beratur Dua jam Dan finally dapat. Hehe.. Gigih kan?! Saja up lambat lambat kat blog 😂

Cromboloni

Loaf Adam

Sedap gilos! Tapi yang warna putih tu lebih Manis compare dengan yang hijau matcha tu..huhu...




Post a Comment

4 Comments

  1. Haa yang ni la anak teringin nak rasa ni. Tak jumpa lagi....

    ReplyDelete
  2. Saya sbenarnya tak suka manis. Tapi terkadang ada yg viral seperti cromboloni ini, jadi tertarik jugak at least dah merasa kan 😆. Nah cromboloni ini saya belum berhasil beli sampai sekarang 😂. Jadi makin curious lah

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .