29 SEPTEMBER 2019 : Doaku Hari Ini

DOAKU HARI INI ||  What I'm feeling right now...is..something yang tak betul..

Kadang-kadang kita rasa diri tak dihargai....Kadang-kadang kita rindu masa-masa bahagia masa lalu....... Kadang-kadang kita nak elak dari membenci orang...tapi rasa itu datang when memories terlalu ke minda dan jiwa... tiba-tiba rasa tak kena..rasa nak ubah masa lalu.....walaupun dah cuba dilupakan....walaupun dah cuba dibuang..... Hati. Hati ini.. Selemah-lemah iman.... Moga kuat. Kuat di hari mendatang.... Kita tak plan macamtu, tapi jadi macam tu......Belajar. Belajar Sayang Diri Sendiri............



8 comments:

  1. Apa pun yg jadi stay strong okay nona! You can do it

    ReplyDelete
  2. Yaaa Nona kuat!! Jom kita sama-sama kuat Non...

    ReplyDelete
  3. Love yourself first. Semoga dipermudahkan segala urusan awak. Aaamin...

    ReplyDelete
  4. Aminnnnn.

    Assalamualaikum, Nona. Akak datang berkunjung lepas baca review Ain Athirah :) Done follow sini. Selamat berkenalan!

    ReplyDelete
  5. bukan semua yg kita inginkan kita dapat...sesekali Allah uji sebab mungkin kita terlalai seketika..

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. alaaaa..non....jangan lerr begitu....

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐