29 SEPTEMBER 2019 : Doaku Hari Ini

DOAKU HARI INI ||  What I'm feeling right now...is..something yang tak betul..

Kadang-kadang kita rasa diri tak dihargai....Kadang-kadang kita rindu masa-masa bahagia masa lalu....... Kadang-kadang kita nak elak dari membenci orang...tapi rasa itu datang when memories terlalu ke minda dan jiwa... tiba-tiba rasa tak kena..rasa nak ubah masa lalu.....walaupun dah cuba dilupakan....walaupun dah cuba dibuang..... Hati. Hati ini.. Selemah-lemah iman.... Moga kuat. Kuat di hari mendatang.... Kita tak plan macamtu, tapi jadi macam tu......Belajar. Belajar Sayang Diri Sendiri............



8 ulasan:

  1. Apa pun yg jadi stay strong okay nona! You can do it

    BalasPadam
  2. Yaaa Nona kuat!! Jom kita sama-sama kuat Non...

    BalasPadam
  3. Love yourself first. Semoga dipermudahkan segala urusan awak. Aaamin...

    BalasPadam
  4. Aminnnnn.

    Assalamualaikum, Nona. Akak datang berkunjung lepas baca review Ain Athirah :) Done follow sini. Selamat berkenalan!

    BalasPadam
  5. bukan semua yg kita inginkan kita dapat...sesekali Allah uji sebab mungkin kita terlalai seketika..

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  7. alaaaa..non....jangan lerr begitu....

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Be careful and Pray the Best.