Makan Malam di Hookah District, Bazar Karat JB

Pertama Kali Makan Malam di Hookah District || Pada Hari Malaysia yang lalu, aku and beberapa members try makan kat Hookah District di Bazar Karat, JB. Selama hidup di bumi Johor, boleh kira berapa kali je aku singgah Bazar Karat Johor Bahru .. Hehe... Dan untuk makan makan kat situ, inilah kali pertama aku jejak kaki. Sambil ditemani alunan suara penyanyi.... Jom tengok apa aku dan tiga orang kawan aku makan.

Mi Hongkong
RM 10 . Wow!

Chicken Shawarma
RM12 . Woww!

Mi Hongkong? Sedap. Licin aku makan! Udang ada 4 ketul gihtuu....  Masin tuh biasa... Minum ngan air suam je.... 

Chicken Shawarma? Tiga orang member aku makan....fuhhhhh! Kenyang ehh.. Kalau aku.. memang tak puas.. Hahaaha.. 

Ok. Masa tu..member aku order air laici..tapi takdak..aku nak mi ladna..pun takda..... Huishhh..masih bersabor....Nasiblah yang datang mi HongKong tuu sedap. 

Selain daripada tu...pencahayaan kat sana agak kurang di bahagian meja tengah tengah tu... Cahaya dari food stall aka gerai makanan di sekeliling masih tak mencukupi :( 

Errr... Tapi boleh lagi tuk makan dan minum. Shisha? Adaaa! Member ajak beb! 
But...i said NO lahhhhh.hohooo..... 


Ok lah..nex time..kita try menu lain eh... Kalau nak karaoke atas pentas tu pun boleh..amat dialukan katanya...Haa.. FREE2 je boleh nyanyii tau...tapi kena dengan pakej berjoget sekali aku rasa... Hehee.. 

13 ulasan:

  1. Balasan
    1. Sedapppp..ingatkan kebab gulung memula tu...hahaa

      Padam
  2. Lorrr samalah ingat kebab, rupanya tak ek...

    BalasPadam
  3. penuh mi hong kong tu. mana gambar sekitarnya.

    BalasPadam
  4. Rm10? berbaloi ke tak? huhuhu Kita baca wow tu mcm WOW!

    BalasPadam
  5. Terus akak teringin nak makan mee hong kong...

    BalasPadam
  6. sedapppnyaaa..terliur tgk makanan malam2 ni

    BalasPadam
  7. melimpah ruah mee hongkong tu. berbaloi lah

    BalasPadam
  8. pergi JB tak pernah singgah pasar karat ni sebab mata dah tak larat nak buka bila lewat malam. next visit insyaallah akan paksa gak diri ni.

    BalasPadam
  9. YEKE WEHH KAROKE TUHHH FREEE... ade kannn aku buat show free kat situ..hhahahaha.

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Be careful and Pray the Best.