Giveaway Syazni Rahim Blog Nak Masuk Tingkatan 1!

Giveaway Syazni Rahim Blog Nak Masuk Tingkatan 1! || Mulakan entri harini dengan join giveaway.. Support one of top komentator 2021 blog saya ni.... Agak lama tak join giveaway rasanya. Tak sabar nak tahu hadiah rahsia yang dikabarkan tu.. Untung sapa dapat.. harap ada jugak rezeki...

Kalau dapat cerpen penulisan beliau pun mesti best sebab pernah baca dulu.. Dapat hadiah jugak time tu, tajuknya 'Terkaitnya Kita'. Memang berkait kait cerita dalam tu.. Ada unsur kelakar, sedih dan happy. Hehe..

Giveaway Syazni Rahim

Salah satu entri yang Nona ingat ialah tentang Potty Training yang blogger Syaz ni buat untuk satu satunya anak perempuan beliau. Sebab masa tu Nona tengah cari jugak pasal potty training tu. Seronok baca pengalaman kak Syaz dan tips yang diberikan. Lepas baca tu, terus Nona survey harga kat Shopee.. Haa.. bukan untuk anak saya tapi untuk anak orang lain.. Gituh! INI entrinya.

Lagi satu tentang basikal kuning yang kak Syaz naik kat satu tempat ni..Alangkah bestnya kalau ada kat sini...Suka tengok kak Syaz happy together dengan family luangkan buat aktiviti berfaedah camtu..

Okaylah..sekian saja... Jom korang yang belum join, let support each other..Klik je that banner tau atau SINI


Notakaki: Tengah gigih nak betulkan entri yang lama lama gila duluu...


Post a Comment

12 Comments

  1. All the best Nona...nanti akak join la bagi memeriahkan suasana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank youuuu . Hehe.. Ok.. silaaa.. and all the best jugak yer...

      Delete
  2. Semoga berjaya.
    Mengapa betulkan tulisan lama?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks... Betukkan entri lama.. ada broken link.. ada image dah x available.. peningg

      Delete
  3. Selamat bergiveaway Nona. Dah join jugak giveaway ni. Semoga ada rezeki kita. Aamiin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamin! Aamin! Yaa.. you too.. aall the best... heehe

      Delete
  4. Terima kasih sebab sudi turut serta 😁

    ReplyDelete

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!