Customize Handbag Dengan byKalers

Customize Handbag Dengan byKalers

Customize Handbag Dengan byKalers || Selamat Hari Wanita kepada semua kaum wanita dan perempuan yang berada di dunia ini. And Happy Birthday to me! Yass, tua sudah! Yahooooo! 

Ok, kaum wanita adalah kaum yang kuat. Betul ke tak?? Jawapan aku mestilah behtol! Sebab aku pun pompuan. Kah!!! 

Aku suka tengok wanita yang sibuk dan bekerjaya, tapi tetap boleh membahagikan masa dengan anak anak dan keluarga. 

Aku suka tengok wanita yang tetap tersenyum dan teruskan kehidupan walaupun sedang berduka atau bercampur campur emosi. 

Aku suka tengok wanita yang sering memberi inspirasi kepada wanita lain. Itu semua kekuatan yang ada pada wanita.

Tak lupa jugak kepada wanita yang sering dikecam atau dihina dek kerana berpoligami atau perkara lain, mereka tetap bersabar dan berusaha membina kekuatan..Aku salute jugak yang tu tau. 

So kepada para lelaki di luar sana, sila hargai wanitamu. Tanpa wanita, keperluan lelaki pun boleh terjejas.. Tak ceria persekitaran kalau takda insan bernama wanita. Mungkin mereka banyak kerenah atau bersuara, tapi itulah yang mewarnai kehidupan di dunia ini sama ada di dalam rumah atau luar rumah.

Salah satu cara untuk hargai wanitamu selain daripada memberikan kasih sayang dan kejujuran ialah dengan cara membelikan sesuatu barang yang comel, cantik atau berguna dan boleh dikenang sampai bila bila. 

Contohnya: Belikan emas, pinggan mangkuk kegemaran, Tupperware, bawak pergi makan makan, bercuti atau bagi handbag. 

Kalau nak advance, custom made handbag lah. Letak nama wanita anda pada bag tu..Auu! Sweet! Jom tengok Nona custom handbag dengan nama sendiri haritu!  

Actually pernah dapat hadiah custom handbag bertulisan nama Nona Sani dari blogger Ako sebab jadi Top Komentator , cuma kain jenis lembut, corak dan brand lain. Kalini jenis yang berzip dan tak lembut sangat. Material yang agak keras dan tidak begitu ringan..Berat sangat pun tak jugak .

Handbag

Mine. 

Simple but nice, kan? I love it! Adik aku siap puji tau. Dia pun tertanya tanya katne aku beli..Hehe..  Saja hadiahkan diri sendiri alang alang beli untuk member punya birthday bulan Januari haritu... Awal dah beli tapi bulan Mac baru rasmikan.. Ya, aku memang sweet terhadap diri sendiri..Ahahahaa!


Nona Sani


Custom handbag

Didatangkan dengan dua jenis tali macam dalam gambar. Pilihlah nak padankan dengan yang mana suka. Cuma untuk tali jenis besi emas tu, tak boleh adjust ye. Aku pakai as sling bag nampak sesuai. 

Handbag

Bersih di dalam bag. Keadaan bag masa sampai elok, termasuklah zip dan poket. Tulisan tu betul, kemas dan mudah dibaca. Warna pilihanku tidak terlalu dull dan tidak terlalu terang benderang. 

Alhamdulillahhh tak sia sia beli๐Ÿ˜

Custom Handbag

Beli dengan byKalers. Trusted seller dan senang berurusan. Pilih design, warna dan tulisan jenis apa kita nak.. Rambang mata tengok offer haritu..huhu.. 

byKalers

Ini aku order untuk Marlissa.. Birthday dia special sebab setiap 1hb Januari... Senang ingat. So far dia suka, penuh barang disumbatkan dalamtu termasuk bekas polistiren berisi sarapan. Hahaha


Handbag custom

Yuk lepak guys... Haha..

Sekiranya ada yang berminat:

Instagram: byKalers
Contact number Person In Charge : 013-212 0615






Post a Comment

12 Comments

  1. waahhhh comel jugak ehkkk beg tu.. nakk jugak lah custom made utk diri sendiri hehhehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. cute kann.. Haa.. sila la.. custom namamu.... hehe

      Delete
  2. Comel giler kot handbag tu....nanti naka terjah la Kalers....well Happy Birthday Nona...semoga semua yang indah- inda dalam hidupmu ok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. comel kan.. simple.. tapi bagi saya.. nice la.. hee..

      Delete
  3. Selamat hari wanita, selamat hari lahir nona. Sweet je warna hangbag tu. Siap boleh customize lagi kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selaamt hari wanita jugak.. Ya, cute tuu... leh try ler kak Fiza... hehee

      Delete
  4. Skrg ramai customize bag mcm ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuppp, memang ramai.. heh.. kita share one of trusted seller....

      Delete
  5. cantik design handbag ni. tentu seronok ada nama sendiri. org pun takut nak curi

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .