Puas Hati dengan Hasil Gambar Dari Photo Studio Raya The Empire Studio, JB

Puas Hati dengan Hasil Gambar Dari Photo Studio Raya The Empire Studio, JB ||  'Satu Hari Nanti Kita Hanya Menjadi Kenangan dalam Sekeping Gambar'. Okay itu ayat copy je Dari Instagram orang lain. Hehe.. Sebenarnya, Nona nak ajak korang bergambar raya berkeping keping di dalam 'The Empire Studio' ni sempena Syawal yang bakal tiba selepas Ramadan 😍 Kenangan gituh!! 

Lain betul feel ek bila bergambar kat luar dengan dalam studio (siap ada jurufoto)! Serious, you all  tengok Dan cuba sendiri bergambar raya atau berphotoshoot raya di The Empire Studio. Hasilnya memang helok memuaskan ditambah pulak dengan background menarik, photographer yang handal Dan editing pun cantik ui! Tinggal kita sebagai model untuk memakai pakaian yang kena dengan tema Dan pose bagi nampak meriah serta ceria sesuatu gambar tuh 🀩 Macam Nona kan, sendiri bawak props lain seperti belon Happy Birthday, jambangan bunga Dan Sampul duirt raya tuh, saja buat tambah tambah, suka suka πŸ˜‚ Ok, Jom tengok empat studio (Background) cantik yang disediakan untuk berphotoshoot nanti 😁

STUDIO A: Istana Salju 

Photo studio raya

Hi semua reader nonasani.com πŸ˜ƒ

Sudut yang menarik dalam tema studio 'Istana Salju' Ada kerusi jugak di tengah tapi aku suka gambar aku posing kat sini! Hik hik!


STUDIO B: Bawang Putih Bawang Merah

Studio raya

Dik, tengok bulan tu! 

Bestnya ada tema hutan dalam studio!  Korang Kalau pilih studio ni, pakai pakaian berwarna selain daripada warna pokok tu or tau, risau tenggelam pulak. Aku rasa kaler maroon, Merah or pink , nampak naik, kan 🀩 Tapi nak sama warna background saja bersatu dengan alam pun boleh 😁


STUDIO C: Balik Kampung Kita

Balik Kampung

Jom round kampung saya naik basikal πŸ˜ƒ

Eh, aku suka betul dengan background nih! Sesuai dengan apa jua warna baju weh! Adik aku yang pakai pakai purple pink pun cakap suka sangat dengan background hitam putih gini πŸ˜ƒ Banyak kali dia belek gambar sendiri kat studio ni tau!

Banyak barang boleh dipegang kat sini. Ada lampu pelita, mangkuk tingkat, Telefon Dan basikal! Menarik ramai ramai bergambar sini 😍 


STUDIO D: Baru Ada Gaya

Photoshoot raya

Welcome to my house 😁

Rasa macam kat rumah. Tibber.. Ini pun Lawa, simple tapi nampak bermakna. Boleh faham? Hehe.. 

Cantik ke cantik studio yang ada tuh?? ❣️ Terdapat empat pakej Dan empat studio (background) berbeza untuk bergambar. Pilihlah mengikut kesesuaian Dan favourite you all sekeluarga:

π‘Ίπ’•π’–π’…π’Šπ’ 𝑨 - Istana Salju
π‘Ίπ’•π’–π’…π’Šπ’ 𝑩 - Bawang Putih Bawang Merah
π‘Ίπ’•π’–π’…π’Šπ’ π‘ͺ - Balik Kampung Kita
π‘Ίπ’•π’–π’…π’Šπ’ 𝑫 - Baru Ada Gaya

✅ Pakej 1 - RM150
Choose one studio 
15 minutes 
Edited picture 
Shoot & email

✅ Pakej 2 - RM200
Choose one studio 
15 minutes 
Edited picture 
Shoot & email 
Frame size 12R

✅ Pakej 3 - RM250
Choose any studio 
15 minutes 
Edited picture 
Shoot & email
Canvas 20 x 30

🌹 ADD ON:
Instant Phot 4R - RM3
1 Frame 12R RM100
1 Frame 16R RM200
Canvas 20 x 30 +RM150
Studio A RM50
Studio B RM50
Studio C RM50
Studio D RM50
Postage RM20


Studio raya


Photo Studio Raya Johor

Birthday girl

Birthday Mood pun boleh. Ada sesiapa birthday time raya? 🀩

Opps, tak reti nak pose apa? Jangan risau, jurufoto boleh bagi tunjuk ajar kalau you all buntu nak buat pose apa lagi πŸ˜‚ Nanti dia suruh senget sikit, itu ini..bagi nampak ceria Dan lawa gambar korang! Huhu..

Photo studio raya

Peralatan lengkap ✅ 
Tempat beraircond ✅
Background studio cantik Dan menarik ✅

Jomlah korang abadikan gambar kenangan hari Raya dalam Photo Studio Raya 2023 The Empire Studio ni.
Bukan sekeping je gambar malah berkeping keping gambar yang cantik korang akan dapat dalam masa yang diberikan. Plan bersama family date, time Dan pakaian yang nak dipakai nanti 😍 Bukan selalu jumpa serta berkumpul, kan ~

Posing la macam mana pun, semuanya kenangan bersama yang tersayang πŸ‘ Masa yang diluangkan untuk posing ni pun nanti kelak menjadi kenangan indah sesama keluarga dengan ragam Dan gelaktawa memasing. 

The Empire Studio

The Empire Studio

The Empire Studio

Fuhh, Nona LOVE teruk dengan hasilnya Dan gambar nanti pun cepat je dapat tau! Tak perlu menunggu lama pun. Kiranya, tak sesia melabur duit untuk bergambar di studio bersama family! 

Nak tengok berkeping keping lagi gambar kitaorang?? Kemain oi aku pose camtu camni, haaa.. bolehlah jadikan inspirasi untuk korang posing nanti πŸ˜‚ Mari tengok kat Facebook Nona  πŸ’₯

Jemput save sesiap ye info yang Nona share di atas Dan di bawah: 

🌟 𝐓𝐇𝐄 π„πŒππˆπ‘π„ π’π“π”πƒπˆπŽ 🌟

πŸ“ No. 58-02, Jalan Padi Emas 4/1, Bandar Baru UDA, Johor Bahru, Johor.



Sebarang pertanyaan atau tempahan slot, boleh terus whatsapp ke nombor di bawah ni:


#theempirestudio #photostudioraya #photostudiorayajb #photostudioraya2023 #photoshootjohor #studiorayajohor #ambilgambarraya #johorean #posingraya #gambarraya #SayaOrangJohor

Selamat berposing! Selamat Hari Raya in Advance! πŸ˜†







Post a Comment

12 Comments

  1. Buat ootd kena sekurang2nya 10 pasang bajulah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa..Kan .. Tapi saya tak gigihh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜Œ

      Delete
  2. berseri-seri Nona Manis kita posing raya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, kannn..Hehehe.. Thank you akak Hernee yang Manis too πŸ˜πŸ˜ƒ

      Delete
  3. kena sangat kaler merah tu dengan background putih tu nona.. cantikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah cantik..hihi.. Sy pun suka..macam ngamm gituhh ❤️🀩

      Delete
  4. Cantik la background dia. Naik seri kau nona. Ehhhh kemain seri ehhh. Seri hari raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik, kan! Suka betul akuuuu! Hihi.. Seri hari Raya gituh!

      Delete
  5. Tak sabar nak raya laaaaa... hahahahah

    ReplyDelete

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!